Cei pe care nu i-am iubit, s m ierte!

poveste de dragoste scrisa de Ramona😜

S m ierte, cci n-am avut o clip intenția de a-mi bate joc. Pur și simplu, nu au fost oamenii potriviți pentru mine la acel moment. Cnd am realizat c lucrurile nu merg n direcția fireasc, am pus punct.
Am ncercat s-o fac ntr-un mod ct mai diplomat cu putinț, s las loc de bun ziua sau de va urma cndva, cci nu se știe niciodat ce planuri mai are destinul și ne aduce faț n faț.
n general, am ales brbatul potrivit. Nu am dat greș niciodata nu cu cei pe care i-am iubit. Chiar daca povestea nu s-a sfrșit cu happy end, au fost cei potriviți sufletului meu la acea vreme. Acestora, le mulțumesc!
Cu toate c n-am ales mereu corect, am avut de nvțat de la fiecare ce s nu mai fac, ce s fac, cum s m schimb și ce s pstrez din mine.
Mulți m-au blamat, cci și fcuser speranțe. Alții m-au nțeles și mi-au urat o viaț frumoas. Iar alții mi-au dat dreptate, cci simțeau și ei c n-are sens s ne pierdem timpul și-am rmas prieteni.
Cei pe care i-am iubit și m-au iubit napoi sunt niște oameni frumoși. N-am s le pun la ndoial calitțile doar pentru c drumurile noastre, la un moment dat, au trebuit s se despart. Indiferent de modul elegant ori mai puțin n care s-a ntmplat. Și acum nu ncerc s m sustrag. Și eu am ales greșit de multe ori și am lsat un gust amar celor care nu meritau. Cred c fiecare om are un rol bine stabilit n viața ta și st att ct este cazul.
De la fiecare brbat am avut de nvțat o lecție, iar marea majoritate dintre ele m-au maturizat. Fie c au fost greșeli venite din partea mea sau a lor, am ncercat pe ct de mult m-a ajutat rațiunea s nu le repet sau s recurg la rzbunri nu aduc nimic bun, credeți-m! Ba chiar te fac inferior.
Oamenii vin și pleac, iar locul celor care au plecat este ocupat de alți oameni noi. Așa e viața. Nu te las singur niciodat, orict de nverșunat ai fi s crezi acest lucru. Și cel mai important este c aproape nimeni nu este de nenlocuit.
Important este s ierți și s privești partea plin a paharului. Ct o fi s fie viața asta, mereu vei mai avea de but.
Deci voi, cei pe care nu v-am iubit, s m iertați!

publicata in 2017-08-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'True love cannot be found where it truly does not exist,
  Nor can it be hidden where it truly does.'
  ~ Anonymous
 • 'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit.'
  ~ Peter Ustinov
 • 'To live is like to love -
  all reason is against it,
  and all healthy instinct for it.'
  ~ Samuel Butler, Life and love

Cautare in articole

Cele mai recente articole

partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci când…

Relațiile sunt complicate. Atâta timp cât investești în comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și în principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri în care îți poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›
cerinte negative relatie

4 lucruri pe care partenerul nu trebuie să le ceară de la tine

Sunt multe lucruri care contează într-o relație însă puține sunt la fel de importante precum comunicarea și echilibrul. Dacă din punct de vedere al comunicării lucrurile par cât se poate …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri