Dragostea nu invinge orgoliul

poveste de dragoste scrisa de Diana

Eu..,cine sunt eu? ,o simpla fata ,care ajunsa la liceu ,spera sa se schimbe multe lucruri,
Eu ,m am indragostit.
Era luna noiembie ,primul meu an ,la liceu,clasa a noua cand ,s a intamplat sa il privesc in ochii ,si sa ma indragostesc.Credeam ca e ceva temporar ca ,va trece intr o luna ,doua dar nu a fost asa...
Era cu doi ani, mai mare decat mine ,era clasa a 10 fix langa clasa mea.
Zambetul lui ,ma ametea ,blond inalt cu ochii caprui si gropite, pe nume Bogdan , era baiatul pe care mi l imaginam eu ca fiind perfect.Nu m am gandit nici macar o secunda ca va fi inceputul ,unei povesti.
M.am indragostit de el ,fara sa il cunosc fara sa stiu absolut nmc despre el.Stiam ca e imposibil sa simta ceva pentru mine ,el baiatul frumos popular ,eu, o fata simpla in multime.
Dupa un timp foarte scurt am obsevat ,ca ma privea intr un fel.As da orice s o I au de la.inceput...
Stateam in pauze pe holul liceul si ne priveam unul pe celalt ,ma privea insistent ,si nu stiam care e motivul.
A trecut o luna si lucrurile mai avansase ,chiar daca nu ne spuneam nici macar "buna" .Intr o zi dupa ,ore ,m am hotarat sa I scriu un mesaj pe facebook in care sa fiu sicera ,I am scris:"nu ne stim ,dar trebuie sa iti spun ceva de la o vreme ai inceput sa imi placi ,nu vreau nimic de la tn doar vroiam sa sti asta si atat daca ai putea sa nu spui nimanui ". Mi a.dat seen si stiam ca asa o sa se intample ,ma gandeam ca poate nu am inceput bine , nu m am exprimat corect . La scoala, nu ma mai.privea la fel ma ignora :( si mi am dat seama ca doar se juca.
A mai trecut putin timp si eu nu I mai dadeam atentie vriiam sa par indiferenta dar inautrul meu vroiam mereu s il vad ,ii adoram zambetul.
El isi petrecea majoritatea timpului cu o fata ,crede am ca sunt impreuna ,mereu vorbeau si se imbratisau aflasem ca e era verisoara lui.Cand eu devenisem ,indiferenta ,el statea in preajma mea si era mereu, fericit ,felul in care ma privea ..
Eram foarte confuza, nu intelegeam dece isi bate joc ,cum se poate preface atat de bine .Era ziua indragostilor ,cand ,el ,a vrut sa facem cunostinta iar eu am refuzat pentru ca crede am ca isi bate joc.Zilele treceau ,desi stateam mult unul pe langa altul nu vorbeam ,ne priveam permanent fara sa clipim .Observasem ca in preajma mea era foarte euforic si eu nu ma puteam oprii din a zambi .De aceasta data era diferit a fost primul caruia I am zis ca plac primul pentru care am plans.Chiar crede am ca e ceva special .
In martie cateva zile nu l am vazut ,si ma intrebam, ce sa intamplat, ma evita?
Aflasem de la prietenul lui ca si a rupt piciorul la fotbal si sta aks ,dar a doua zi dupa ce intrebasem de el, a venit la scoala in carje. Nu puteam sa il privesc ,vroiam sa vorbesc cu el sa vad daca e bine dar ceva nu ma lasa .Dupa cateva zile m am certar cu el pe fb din cauza unei prietene ,I am vorbit foarte urat ,si el mi a zis nite cuvinte care m au durut .La scoala il jigneam iar el era indiferent ,indiferenta ,doare cel mai tare.Dupa un timp , revenisem inapoi la acele privire insiste .Devenise o rutina zilnica.Peste tot ne intalneam .Incepusem sa cred ca e vorba de destin.
Am incercat sa vorbesc cu alti baieti dar in mintea mea ,in inima mea era permanent el nu mai.vedeam pe nimeni .Chiar crede am ca ma place, se vedea in privirea lui ,mereu imi zambea.
Eram indragostita pana peste cap,si toata lumea stia asta.dar eu orgolioasa ,nu puteam sa recunosc in fata lui cum nici el nu putea .Ne am razboit ,aveam momente cand il uram din tot sufletul dar era ceva de moment .Mi.am facut curaj intro zi cand am vazut ca era singur si m am dus sa vorbesc cu el deschis ,l am intrebat daca ma place si a zis ca nu si el ma intrebat la fel ,si am dat acelas raspuns , putea fi ceva forte frumos daca am fi dat orgoliul la o parte .Inca il iubesc si stiu ca si el se gandeste la mine ,dar trebuie sa fiu realista si noi doi ar fi imposibil .
Desi suntem ca doi straini,avem atatea amintire pe care nu le voi putea uita niciodata.Nu il voi uita niciodata ,nu voi uita ,acel zambet care ma facut sa nu ma stiu de mine .
Va ramane in inima mea pentru totdeauna.
NU ITI VA LU A NIMENI LOCUL !
NU TE VOI UITA NICIODATA! <3 <3

publicata in 2017-07-24


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
    ~ Ralph Waldo Emerson
  • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
    ~ David Viscott
  • 'Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence.'
    ~ Erich Fromm

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri