De la primul sarut la iubire eterna !

poveste de dragoste scrisa de Tivadar Adelina

Il cunosteam de 6 luni , eram impreuna de 5 luni .
Ne-am cunoscut in august pe internet , el fiind din Maramures iar eu din Iasi . Ne-am cunoscut prin fratele meu care lucreaza cu el in Germania asa ca l-am invitat sa vina la noi de Craciun (la iasi ) ,fratele meu le-a spus parintilor ca vine acasa cu un prieten .
In decembrie pe 24 la 6 dimineata au ajuns acasa (fratele meu si iubitul meu ) , avea emotii mari , prea mari , nu-l vazusem niciodata doar in poze si doar ne auzisem la telefon dar cand l-am vazut in acea dimineata m-am indragostit si mai mult , era mai frumos .
Cand toti au mers in salon eu am ramas in hol cu el , ne-am imbratisat strans si i-am soptit la ureche ( in sfarsit esti aici ) . In seara aceea am decis sa ies cu el la plimbare , era in ajun de Craciun , am iesit , ne.am plimbat , am vorbit , ne -am privit pe saturate iar apoi intr-un moment neasteptat , s-a apropiat senzual iar intr-un final i-am simtit buzele calde (in acea seara rece de iarna ) , nu stiam cum ar trebui sa fie un sarut perfect dar inima imi batea cu putere și pentru mine era perfect , acele secunde in care ne-am sarutat (primul meu sarut ) nu am stiut unde ma aflam, pluteam , m-a zapacit ! Tot drumul spre casa ne-am sarutat , ne-am imbratisat .
Imi era frig si m-a cuprins , m-am ghemuit la pieptul lui dar "m-am imbatat" cu parfumul lui , cu sarutul lui , cu privirea lui ! Nu mai traisem pana atunci momente atat de frumoase . De atunci ne iubim , el a mai plecat , s-a intors , 3 ani de iubire la distanta , apoi ne-am casatorit , in curand avem un an de casnicie si ne iubim mult !
Suntem tineri , ne traim povestea de dragoste din plin si suntem fericiti :)

publicata in 2017-06-12


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'A simple I love you means more than money ...'
    ~ Frank Sinatra
  • 'Love talked about can be easily turned aside, but love demonstrated is irresistible.'
    ~ W Stanley Mooneyham
  • 'I'm in the mood for love
    Simply because you're near me.
    Funny, but when you're near me
    I'm in the mood for love.'
    ~ Dorothy Fields

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri