Iubire la distanta

poveste de dragoste scrisa de Madalina Islam Mohamed

S-a întâmplat acum 3 luni... El m-a întrebat dacã copilul din poza de la profilul de facebook este al me, i-am rãspuns cã da , sunt cãsãtoritã și am o fetita. Si el a rãspuns " foarte frumoasã sa iti trãiascã, alah sa o pãzeascã de cele rele" , în clipa aceea am simțit cum inima se bucurã pentru acele cuvinte, nimeni nu imi mai spusese asta vre-o data.
I-am mulțumit și am continuat sã vorbim , doar ca si prieteni, vorbeam ca si când ne cunosteam din copilarie, eram zi de zi impreuna pana noaptea târziu. I-am povestit despre viața mea, si el la fel, dar el începuse sã îmi spunã cã sa îndrãgostit de mine si ca ma place, ca ma dorește foarte mult.
Totul a fost ca si o joaca de copii, eram ca tom si jerry, el era îndrãgostit eu inca nu, el imi spunea cuvinte si poezi pe care nu le mai auzisem vre-o data, isi declara dragostea pentru mine, iar eu nu vroiam sã vd asta.
Mereu ii spunem ca este imposibil, eu sunt mãritatã si am un copil nu putem fi decât prieteni pe facebook si atat nimic mai mult.
El este tot ce am avut nevoie vre-o data , romantic, tandru, calm, iubitor, gelos, nervos, în stare de orice, protector, un adevãrat înger.
Zilele treceau lângã el tot mai usor, el este pentru mine un înger adus din cer sa vegheze asupra mea , în cel mai cumplit moment din viata mea, tot ce tot sa spun este cã m-am îndrãgostit de el si este totul pentru mine.
Nu stiu cum s-a întâmplat, simțeam pe fiecare zi cum bãtãile inimii deveneau tot mai puternice, lipsa de mâncare, fericirea de pe chipul meu, iar asta ma facea sa ma intreb" oare sunt indragostita?", dar nu vroiam sã recunosc faptul cã eram deja, de cate ori nu era online pentru ca nu prea are internet bun, simțeam un gol în suflet, iar când era online, inima mi se umplea de bucurie, iar asta ma facut sa vad ca într-adevãr sunt indragostita, doar pentru ca ii simțeam lipsa.
Inima mea sa deschis din nou iar aceasta dragoste la distanțã ne omoarã pe amândoi, așteptãm clipa când ne vom întâlni peste 4 luni, el este din egipt eu din românia, el este doar cu mine , eu sunt mãritatã dar asta nu ma impiedica sa iubesc, astept clipa când v-oi divorța ca sa pot fi cu cel pe care îl iubesc.
Amândoi simțim cã ne este sfasiata inima de durere, si nu putem face nimic pentru asta, doar sa asteptam cu rãbdare ca dragostea într-adevãr învinge întotdeauna, si ca vom fi intr-o zi impreuna pana la ultima noastra rasuflare.

publicata in 2017-05-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown
  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri