Inca te iubesc prostul meu :*

poveste de dragoste scrisa de Teodora

Povestea mea incepe asa:
Era data de 12 Ianuarie,ziua mea implinisem varsta de 15 anisori si impreuna cu verisoara mea Gabriela am decis sa mergem la ea in sat mai pe scurt la mine era plictiseala. N-am dus la ei in sat si am mers la bar asa ca de ziua mea tin sa mentionez ca nu prea ieseam,dar am zis ca daca tot e ziua mea de ce nu...la un moment dat vine el un baiat fitos vaii cine e el va jur daca mai vorbea mult il bateam acolo asa cum puteam eu :))) Cand gabi a vazut ca suntem pusi pe scandal mi-a spus sa mergem acasa si sincera sa fiu mi-a convenit.
Au trecut aproximativ 6 luni de la intalnirea cu acel baiat Claudiu,tin minte ca era seara stateam [pe facebook si am primit o cerere de prietenie de la un baiat nu-mi dadusem seama pe moment cine era si i-am raspuns am inceput sa vorbim cu orele aproximativ o saptamana pana sa ne dam seama defapt ca noi ne cunoastem, atunci si-a cerut scuze pentru comportamentul lui neadecvat fata de mine...nush l-am iertat usor ceea ce eu nu prea fac ma simteam atrasa de el apropo distanta dintre satele noastre era 20 de km,dar in doua saptamani de vorbit si de alintari nu am apucat sa ne vedem. Verisoara mea mai mare A a avut o relatie cu el,dar scurta de vre-o doua trei zile si asta am aflat tot pe parcurs si o data ce A a aflat ca vb cu Claudiu a inceput sa bage strambe,ca il insel ca imi bat joc de el si dinastea,dar nimic din ce ii spunea ea nu era adevarat si din pacate el a crezut ce i-a spus ea.
Am fost despartiti 6 luni si 4 zile in timp in care el isi facuse o noua relatie se mutase cu ea la el,eu nu am putut sa imi refac viata non-stop ma gandeam la el ,el era totul pana intr-o zi cand am decis sa merg la gabi cu riscul de a il vedea pe el tinand-o pe ea de mana ,dar am riscat se facu-se noapte gabi trebuia sa mearga dupa lapte si m-a rugat sa merg cu ea,eu nu prea am vrut mi-a fost frica ,imi era teama ca poate am sa il vad si nu voiam,dar din pacate asa s-a si intamplat l-am vazut impreuna cu ea ....amandoi ne-am blocat eu l-am salutat,dar el nu a afost in stare decat sa se uite la mine a fost o zi groaznica pt mine abea asteptam sa plec de acolo.dupa trei saptamani de la acasta intalnire groaznica imi suna telefonul nu cunoteam nr,dar tot am raspuns era o voce dulce:
El: Hey
Eu: Hey,dar te cunosc ?
El: nu imi mai recunosti vocea ?
Atunci am inceput sa plang nu imi venea sa cred ce mi se intampla ,ca in sfarsit ma cauta,atunci mi-a spus ca a lasat-o pe ea si ca eu sunt totul pt el bine inteles ca si eu i-am spus la fel era ceva superb nu exista weckend sa nu ne vedem,sa nu dormim impreuna a fost cel mai frumos an din viata mea dupa un an de relatie nu mai puteam sa merg asa des in acel sat bunicii mei nu erau deacord cu aceea relatie si asa a inceput totul :ne gandeam noi cum sa evadam,sa fugim nu ne pasa ce se va intampla cu noi atata timp cat eram impreuna,dar el a devenit gelos pe prietetenii mei imi spunea ca stau mai mult cu ei decat cu el la tel eu ii spuneam ca nu pot sta toata ziua cu el la tel ca mai trebuie si eu sa ies ,dar nu ii convenea pe zi ce trecea ne tot certam din ce in ce mai des ,adevarul e ca amandoi ne iubeam enorm.
intr-o zi dupa doi ani de relatie m-a sunat si mi-a spus ca el nu mai poate asa,ca e mai bn sa ne despartim eu am inceput sa plang in hohote si el a imchis. Am tot incercat sa il sun,dar degeaba ori imi reprosa ori imi inchidea dupa vre-o trei ore de la despartire intru pe fb si vad ca Claudiu e intr-o relatie cu o fata de la el din sat m-a bufnit plansul ,dar nu aveam ce face . Atuncea cand am vazut ca nu mai avem nici o sansa m-am bagat cu alt baiat care acuma daca m-ar lasa nu as sti nici cum ma m,ai cheama, locuim impreuna de 8 luni, e totul pt mine,dar a reaparut Clau imi spune ca ma iubeste si ca nici o data nu a incetat sa ma iubeasca da e advarat cand aud de el ma inmoi toata inca mai tin putin la el,dar nu il mai iubesc,el incearca,dar degeaba e prea tarziu eu sunt cu B il iubesc si voi fi sotia lui ,cu toate ca ma doare sufletu de Clau el a fost prima mea dragoste si asa va si ramane.
Sper ca va placut,imi cer scuze pt greselile de ortografie.

publicata in 2016-11-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
    ~ Thomas Parnell
  • 'To keep your marriage brimming,
    With love in the loving cup,
    Whenever you're wrong, admit it;
    Whenever you're right, shut up.'
    ~ Ogden Nash
  • 'Love is an attempt to change a piece of a dream world into reality.'
    ~ Theodor Reik

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri