Citeste si plangi

poveste de dragoste scrisa de Victoria Lewis

Cum ar fi putut, macar pentru o clipa, sa creada
ca povestea lor o sa aiba un final fericit? Ea atat de vulnerabila, atat de neincrezatoare pe sine, atat de.. de invizibila pentru cei din jur. Iar dansul? Doar un tip punk. Ce se ascunde in spatele un zid de indiferenta si rebeliune. De acele caramizi, nimieni nu a reusit sa treaca. De 11 ani au ramas la fel, de neclintit. Desi sute de incercari au trecut prin mainile sale aspre, toate au fost fara vreo reusita. Pana si in zilele de azi, tanarul Aaron, isi amineste cu melanconie de cei 7 ani traiti impreuna cu ea. Mereu cand prinde o ocazie, un moment de liniste, alearga cu gandul la ea. Rar o viziteaza. Vorbele crude ale oamenilor, il dor mai rau decat o injunghiere in inima. Dar si orgoliu, imaginea sa de napatat, il opresc din a-si urma singurul sau vis.
Nimeni nu i-a observat durerea din ochii sai cruzi.. pana cand a aparut ea, Gloria, si ia dat lumea peste cap din doua miscari. Dar pana sa se ajunga asta, au fost de indurat trei ani de umilinta. Trei ani cruzi, usturatori care au marcat-o pe Gloria. Desi, dupa atat timp de aseptare, o singura seara le-a fost deajuns ca sa isi exprima sentimentele.
" - Te iubesc, te iubesc atat de mult. Visez la acest moment inca de cand ne-am intalnit pe salile scolii primare. Lumina din zambetul tau, mi-a facut inima sa faca salturi de fericire. Ochi tai cristalini m-au inebunit de la prima intalnire. Gloria, eu.. eu chiar te iubesc si nu o sa las pe nimeni sa mi te ia. Tu ma faci fericit. Ma faci sa uit de tot ce am indurat in trecut. Esti.. lumina mea din intuneric."
- Aaron.. eu nu stiu ce as mai putea sa iti spun acum. Tot ceea ce tu mi-ai zis, este atat de similar cu ceea ce simt si eu acum. Nu cred ca as mai avea ceva ce sa adaug inafara de acest sarut pasional si cuvintele astea patru: Te Iubesc, Aaron Smith!"
Totul a parut atat de real atunci. Daca ar fi stiut cineva ca in acel moment unul dintre ei minte. Poate ca acum nu ar mai sta agat de cel mai inalt pod din oras, poate ca acum gandurile nu i-ar mai fi pline cu soaptele constineti sale care ii tot repeta usor: "Sari. Scapa de durerea asta. Aminteste-ti de trecut. Repeta getul mamei, sari de pe pod. Ca sa te vada ea. Si sa fie mandra de tine. Sari, sari, arunca-te si scapa de viata asta cruda, sari!"
Si clipa cand si-a desprins una dintre maini de bara, cinci degete fine i le cuprinse cu graba. Gloria. Gloria venise sa il opreasca. Oare era prea traziu? Oare faptul ca isi daduse seama de greaseala facuta in seara aia si ca minciuna crunta se adeverise intr-un timp atat de scurt, era prea trarziu?
Fetita carliontata il implora, cu o voce calda si plina de ingrijorare, sa mearga impreuna pe partea cealalta a drumului, unde sa fie in siguranta. Dar.. un simplu "Nu" si o scurta smuncire din brat au fost deajuns ca tanara copila sa isi piarda echilibrul. Cadea in gol, il loc sa tipe, mima doar aceste cuvinte: "Te-am iubit cu adevarat..!"
Odata cu terminarea lor, raul s-a umplut de sangele ei, colorandu-l rapid. Aaron a ramas stana de piatra. Istoria se repeta.
Aceleasi lacrimi ii curgeau pe obraz.
De unde atata curzime in ceea ce priveste un copil nevinovat. De ce singurele persoane pe care le-a iubit, le-a si pierdut? Mama sa, Gloria.. Acum ce urmeaza?
Sa isi asculte constinta ca sa fie impreuna cu mama si iubita sa intr-un loc mai bun ca asta sau sa ramana prada diavolului ce ii poseda sufletul?



publicata in 2016-06-09


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love can be understood only from the inside, as a language can be understood only someone who speaks it, as a world can be understood only someone who lives in it.'
    ~ Robert C Solomon
  • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
    ~ Harry Emerson Fosdick
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri