Nu intotdeauna e ceea ce pare!

poveste de dragoste scrisa de Lia

Aveam 17 ani.Tipul adolescentei rebele care face lucrurile pe dos doar ca sã arate cã nu are nevoie sã fie controlatã. Anturajul meu,din pãcate m-a infuenþat din rãu in mai rãu..o mulþime de tipi dubioși care unblau cu heroina in chiloþi...fumam,trageam pe nas,participam la curse..
Și l-am cunoscut.Eram aliniatã la start,eram pe punctul de a porni,o cursã de motoare cu miza de 10 000.Prietenii mei mã aclamau de pe margine,sã câștig,sã iau premiul,sã demonstrez cã sunt cea mai bunã.Nu le dãdeam atenþie.Ma holbam la un motociclist staþionat pe margine.Imi acaparase toatã atenþia,nu am auzit startul.Trecând peste detalli,am fãcut cunoștiinþã.Alte luni,am inceput sã ieșim.Mã simþeam atrasã,subjugata.Mã fascina aura misterioasã.Ca sã nu mai spun cã arãta inspãimântãtor de bine.S-a produs inevitabilul,m-am indrãgostit.Nu știu când,de ce sau cum,simplu,m-am indrãgostit.Relaþia mea cu el a fost o umilinþa continuã.Am ajuns in punctul in care sã nu mai rezist și sã ii propun o relaþie.N-eam mutat impreunã.Cel mai prost pas.Din 2 in 2 zile mã trezeam cu amicele lui,care din intâmplare ajungeau sã urce in camera lui..l-am pãstrat lângã mine,il iubeam,il divinizam.Știam cã a trecut prin multe..deseori il imploram sã imi povesteascã,sã se descarce.Am ajuns la inevitabul,nu am mai suportat.Am plecat,m-am mutat cu pãrintii mei.Pãrea cã totul se terminase,trecuserã 2 luni lungi,prea lungi.
Și m-a cãutat.A venit la mine la ușã,a ingenuncheat,și-a cerut scuze pentru aroganþa și purtarea de 2 bani.L-am,iertat,cu o unica condiþie,sã imi povesteascã trecutul și secretele lui.Eram sãtulã sã ii simt aura de mister ca pe un obstacol intre noi.Apoi mi-am dat seama de ce nu imi povestise.Avea un trecut traumatizant,trecuse prin multe și din pãcate fusese rãnit de prea multe ori..increderea lui era spulberatã.Mi-a propus un scop,sã ii readuc pofta de viaþã,sã ii arãt cã nu e singur..
Acuma nu știu dacã am reușit sau nu,am dat tot ce aveam mai bun din mine.Dar am rãmas impreunã,am trecut peste toate obstacolele vieþii.Nu este un film,este o victorie,pentru 2 persoane care au ajuns sã se iubeascã din intâmplare.Nu totul e ceea ce pare,aparenþele nu sunt intotdeauna partea cea mai importantã.O relaþie intreruptã,dar care are la mijloc o iubire adevãratã,rezistã la tot!

publicata in 2016-06-03


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'It is impossible to repent of love. The sin of love does not exist.'
    ~ Muriel Spark
  • 'To live is like to love -
    all reason is against it,
    and all healthy instinct for it.'
    ~ Samuel Butler, Life and love
  • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
    ~ Ralph Waldo Emerson

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri