Sa ma iubesti..

poveste de dragoste scrisa de SM

Nu l-am cunoscut...doar l-am visat..inalt,brunet si cu doi ochi verzi,in care te pierdeai,iar eu o fata grasuta si urata...asa cum m-au numit multi printre care si prietenii lui. Am avut si inca am un ghinion al dracu in dragoste,am crezut ca o sa zambesc din nou,mereu am plans. Mereu am auzit un Buna,Te iubesc.Pa...
Au fost cuvintele care mereu m-au ranit.
Stii,cineva mi-a spus ca pana nu traiesti,nu crezi,ei bine baiatul care m-a ranit cel mai mult,nu este baiatul cu ochii verzi...cum am spus nu l-am cunoscut,doar l-am visat.

Omul care m-a schimbat a plecat,cu cateva luni in urma,a plecat,dupa aproape un an langa el,m-a parasit..Zilele pe care le-am petrecut,au fost minunate,cine ar fi crezut..
Mereu irosim iubiri mari pe oameni mici,ii iubim pe cei care nu merita dragostea noastra...Incercam sa scapam de singuratate,dar ea e mereu acolo,asteapta o mica gresala sa apara.Nu poti s-o ignori..
Se intampla de cele mai multe ori sa fim raniti si sa ranim dintr-o prostie,apoi este prea tarziu sa mai facem ceva,ne uitam pe un tavan gol incercand sa retraim amintirile de demul.Poti ierta tot,dar absenta niciodata..
Nu mi-e fricã de nimic ºi de nimeni, numai de mine ºi de orgoliul celui iubit mi-e groazã.
Am iubit ca sã fiu fericitã. Am suferit pentru cã n-am fost iubitã.
Femeia trebuie iubitã azi ca ºi cum ai ºti cã mâine pleacã pentru totdeauna,asa ar trebui,dar noi ne batem capul cu relatii expirate de mult,asa suntem noi,oamenii!.


publicata in 2016-02-09


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'Work and love - these are the basics. Without them there is neurosis.'
    ~ Theodor Reik

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri