Dezamagita!

poveste de dragoste scrisa de Diana

Pina la urma Dezamagita...Cunosteam un baiat care era prietenul sotului meu,venea la noi in ospetie,glumeam impreuna priveam filme,era frumos...nu simteam nimic mai mult decit doar o simpla prietenie pina cind nu am inceput sa comunicam prin scris aproape in fiecare zi,el imi trimitea poze cu glume care imi ridicau dispozitia,rideam ne spuneam citeva momente interesante din viata,pina cind am inteles ca lui ii este interesant sa comunice cu mine si mie la fel...Totul a inceput de la o simpla intrebare care iam dato eu:Cind o sa te vad casatorit?Dupa care el mia raspuns ca nu gaseste fete de treaba asa ca mine,a fost un compliment.De la asta am inceput sa ajungem si mai departe,pina cind neam apropiat strasnic de mult,atunci am inteles ca el simte ceva pn mine si mam indragostit pot sa spun si asa,cine stie a fost o dragoste sau doar o deprindere.
Incepeam sa ma dau toata lui,vorbeam prea deschis,si el la fel.....Eu ma aflam peste hotare la o distanta mare de el,puteam comunica doar pe net.
Erau nopti nedormite,stateam pina dimineata si ma scrieam cu el,era frumos ne provocam unul pe altul......Pina cind int-o seara sotul me imi luase telefonul din miina si citise unele mesaje,eu de fapt stergeam mesajele dar atunci nu am reusit sa sterg citeva,au fost distule pentru el ca sa inteleaga tot,in seara ceia am avut o cearta mare,el sa permis si a ridicat mina la mine eu nu am facut nimic pentru ca am inteles ca meritam,mam simtit total singura in acel moment cind am vazut ca primeste un mesaj de la el si ii spune ca pur si simplu a glumit cu mine,ca se plictisea,isi consuma doar timpul cu mine....in acel moment mam dus in baie si nu ma puteam opri din plins ma simteam toatal singura,intelese ca riscuesc sai pierd pe amindoi,si eu ramin cea mai rea si proasta.Ma intrebam de ce a facut asta cind la noi era atit de frumos.
Sotul meu nu a avut timp pentru mine,e un tip care de dimineata pina seara sta la calculator,nu primeam nici atentie nici cuvinte frumoase,comunicam prea putin aproape deloc,si asta a fost un drum spre ceia ce am facut eu...am cautat un sprijin,un prieten caruia sai pot spune orice,fericire greutate am crezut ca era un prieten de increderea...vina mea e ca mam dat prea repede lui fara sal cunosc la 100%.
Sotul meu mia propus sa ne despartim,eu am tacut o perioada de timp pina la urma iam explicat ca nu a fost doar vina mea in tot,si eam zis ca a fost doar o greseala si nu vreau sa se distruga familia din cauza unei persoane care pina la urma a fost indiferent de mine.Am urit acea persoana din acel moment,dupa o luna de zile iam scris,miam cerut scuze pentru ca-i promise ca nu o sa afle sotul meu nimic,si iarasi eu am facut primul pas spre el,poate nu trebuia....Sufletul doare atit de tare in acest moment cind scriu si imi amintesc acele moment prin care am trecut.
Am inceput sa continuam sa ne mai scriem,era la fel de interesant doar ca nu mai era incredearea cea care o aveam la inceput.Cu noi statea si sora sotului meu,e de virsta mea ne impacam foarte bine,doar ea stie ce sa intimplat in seara aceia si cit de rau mam simtit,a fost o sustinere pn mine,mia promis un singur lucru, cind se va intoarce in tara o sa stea de vorba cu el.Eu nu stiu ceia ce ia spus ea cind sa intinit cu el ca pina la urma imi scrie un mesaj si imi spune ca:Terminam sa vorbim,si nu doreste nici sa ne intinim vreodata,pa.....Aici si sa incheiat tot.Cum se spune:Ai fost gata sa te indragostesti,fii gata si sa suferi!

publicata in 2016-01-09


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'The love that lasts longest is the love that is never returned.'
    ~ Somerset Maugham
  • 'Love talked about can be easily turned aside, but love demonstrated is irresistible.'
    ~ W Stanley Mooneyham
  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri