O iubire complicata .....😢😢😢

poveste de dragoste scrisa de Anonimã

Eu am 14 ani...Nu stiu cum sa incep..sau poate nu ma credeti, dar e adevãrat. Sa încep sa va povestesc ...
In luna Mai o colega de a mea..pot sa zic o fostã buna prietena era cu un baiat... nu il cunosteam..nu aveam de unde..Intr-o zi mi-a povestit despre el..imi pãrea un baiat de treaba. Însã ea nu il lãsa sa vorbeascã cu mine deoarece era geloasa pe mine,chiar nu stiam de ce...
Cand s-a terminat scoala, eu am mers la matusamea mea in Italia..El, dupa ce nu a mai fost cu ea..mi-a scris ,,Buna ce faci?''...eu nu stiam ce sa fac...sa ii scriu sau nu..
Pana la urmã i-am scris înapoi...si toata vara am vorbit cu el...am ajuns sa fim ca frații, țineam foarte mult la el ( chiar ca la un frate ).
Vara s-a terminat...si in 15 septembrie a început scoala. El nu era cu mine la scoala,dar a venit sa ma vada...era prima data cand ne-am vazut...in acel moment am simțit ca e sufletul pereche..Am iesit cu el in oras ca si ,,frati'' cum spuneam noi..
Toata lumea imi spunea ca ne stã foarte bine impreuna, dar noi nu am vrut sa fim impreuna deoarece dupã ne stricam prietenia. Noi oricum cand ieșeam in oras ne tineam de mânã ca 2 îndrãgostiti.
Luna Decembrie a venit...si chiar la începutul lunii, m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el..cat am așteptat acel moment..i-am spus cã da. Parintii mei si ai lui stiau de relație si nu aveau nimic împotriva
Dupa vreo o luna si jumatate.. s-a înrãutãțit treaba...
Eu vorbeam cu un baiat pe nume Alex, el era cel mai bun prieten al meu.. el era langa mine cand eram trista sau cand ma certam cu prietenul meu. Alex imi spunea vorbe de genu : ,,va fi bine pitico, sunt langa tine" ...eu nu mi-am dat seama ca Alex mã place.. prietenul meu cand a vazut acele mesaje a crezut ca il înșel. Am încercat sa ii explic,dar nu m-a crezut...
Totusi i-a trecut..si am ramas impreuna. Dupã un timp am aflat ca el m-a înșelat. Prin chestia asta am suferit foarte mult si am început sa plang mai ceva ca un copil mic..nu ma puteam opri din plâns.
El mi-a zis sa il iert..ca ma iubeste. Eu tot ma intrebam daca ma iubeste de ce mi-a facut asa ceva..oricum era foarte complicat si nu stiam ce decizie sa i-au pe moment .
In final l-am iertat deoarece il iubeam... (chiar daca eram o copilã,il iubeam cum stiam eu)
Au mai trecut 3 luni..era totu' frumos..o viata ,,roz"
Am decis in luna Mai sa merg la salã cu verisoara lui...Când am ajuns, era un baiat ce tot se uita la mine...nu il cunosteam .. Cand am plecat de la sala, s-a nimerit sa merg cu acel baiat spre casa..am fãcut cunoștințã...dupa el s-a dat jos din tramvai sa mearga acasa..eu am mai avut de mers deoarece stateam mai departe decât el..
Am continuat sa merg la sala si in fiecare zi dupa scoala ma întâlneam cu acel bãiat..el a ajuns sa fie instructorul meu de la sala...Baiatul cu care eram...cand a aflat, crezând ca il insel, m-a înșelat dinou cu o fatã din Germania. Cand am aflat...eram plinã de nervi si o sãptãmânã nu am mai fost împreunã. Dupa si-a cerut scuze si i-ar ne-am impacat cu toate ca nu mai tineam ca inainte la el..si dupa un timp iar ne-am certat...nu mai stiu din ce motiv..deoarece ne certam foarte des.
El era stresat, se droga..cand am aflat ca fãcea chestia ce o facea am zis sa pun capãt relației pentru ca nu voiam sa ajung si eu sa ma droghez.
Din cauza lui...s-a dus o relație de 9 luni 😧😧

Anul acesta cand a început scoala, am aflat ca e cu colega mea cu care a fost înaintea mea..
Nu spun ca nu ma afecteazã, dar asta e viata...
Eu pot sa zic ca partial l-am uitat si acum am o relație de aproape 3 luni .. cu un baiat care chiar ma apreciaza..


publicata in 2015-12-29


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'The greatest thing you'll ever learn
    Is to love and be loved in return.'
    ~ From 'Unforgettable with Love' Natalie Cole
  • 'Love cures people, the ones who receive love and the ones who give it, too.'
    ~ Karl A Menninger

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri