O iubire de nedespartit <3

poveste de dragoste scrisa de Alya

Totul a inceput intr-o zi cand, un baiat pe nume Mario a mers pe Maidan sa picteze ceva deoarece el vroia sa ajunga artist. Acolo el a intalnit o fata care era imbracata cu o rochita neagra, avea o pisica in brate care o striga "Printule", avea parul lung si nepieptanat, si era murdara, o chema Alina. El cand o vazu' pe fata incepu' sa o batjocoreasca s-o jigneasca si s-o umileasca doar pt ca era murdara si lipsita de aparare...fata la spusele acestuia incepu sa planga si sa-i spuna ca in postura asta a duso viata ca nu e ea de vina ca locuieste intr-o groapa de gunoi, ea plangand din cauza baiatului care o tratase asa urat alergase spre groapa de gunoi unde incepu din ce in ce mai tare sa suspine. Mario venea in fiecare zi pe Maidan sa picteze iar Alina mergea sa se plimbe...vazand-o in fiecare zi el incepu sa se indragosteasca de ea...ii aduse intr-o zi o plasuta in care avea mancare, sampon, piaptan si imbracaminte pe care i le daruise acesteia...fata vazand ca baiatul incepu sa ii vorbeasca frumos si sa ii aduca tit felul de lucruri si ca avea grija de ea incepuse si ea sa se indragoateasca de el :)
Baiatul se apropie de ea si ii cere iertare dupa care ea ii spuse cu un zambet larg pe buze ca il iarta si ca ii multumeste pt. tot.
Anii treceau si ei crescusera...Mario devenise un baiat in toata firea iar Alina o frumoasa domnisoara ...ei se iubeau inca de mici copii si au hotarat sa se casatoreasca dar...mama lui Mario nu era de acord cu Alina pt. ca e saraca.Mama lui facea orice sa ii desparta...incerca sa-l faca pe Mario sa se ataseze de alta fata ca sa o lase pe Alina, incerca o maltrateze s-o umileasca si s-o batjocoreasca crezand ca asa o va face sa se indeparteze de el...dar dragostea Alinei fata de Mario era mai mare decat ura mamei lui...Mario cand n-a mai suportat faptele mamei sale se hotarase sa o ia pe Alina isi facuse bagajele si fugise cu ea....!!!
Ei se iubeau enorm de mult chiar si in ciuda prpblemelor si necazurilor pe care le avuse...timpul trecea iar Alina a ramas insarcinata. Ii daruise un frumos baietel lui Mario pe nume Andrei si erau foarte fericiti impreuna. Erau o familie frumoasa si au trait fericiti pana la adanci batraneti... :)
SFARSIT <3

publicata in 2015-07-31


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'A fastidious person in the throes of love is a rich source of mirth.'
    ~ Martha Duffy
  • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
    ~ Thomas Parnell
  • 'To keep your marriage brimming,
    With love in the loving cup,
    Whenever you're wrong, admit it;
    Whenever you're right, shut up.'
    ~ Ogden Nash

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri