Viata

poveste de dragoste scrisa de lulu12

Cand eram mica nu stiam ce inseamna aia iubire , crede.am ca este o joaca de copii dar nu e adevarat . Iubirea este o joaca de copii mari dar nu o simpla joaca. O joaca pe care uni oameni o iau in gluma. Iubirea e un cuvant spus de oricine dar cei care o pronunta nu se gandesc ca poate fi si dureroasa.
Acum cand am m.ai crescut un pic am inceput sa imi dau seama ca iubirea leaga doua suflete pereche , dar se mai intampla ca nu poate sa le tina legate pana la moarte. Imi este greu sa spun dar si eu acum iubesc si stiu cum e , dar unele persoane imi spun ca nu trebuie sa iubesc de la varsta asta pentru ca am tim. Dar nu pot sa ascult ce spune lumea, pentru ca e viata mea si trebuie sã o traiesc.
Multa lume imi povesteste ca in viata iubirea nu e usoara , de exemplu am o matusa care imi spune " Lulu iubirea sa nu o iei ca pe o gluma , sa ai grija de ce baiat de indragostesti " , eu incerc sa o ascult . Dar cand ma gandesc ca voi creste mare ... nu stiu ce ma voi face . Atunci poate imi voi da seama ca ea a avut dreptate, acum nu pot sa imi dau seama pentru ca nu sunt destul de mare ca sa inteleg.
Eu acum sunt o simpla fata care visez , dar visez prea departe .... dar poate intr.o zi se vor intampla toate aceste vise.
Un baiat nu vrea doar o imbratisare si un sarut , el vrea din partea noastra o fata care are un suflet mare cald , deschis , iubitor , o fata cu care sa poata vorbi despre orice si sa isi petreaca timpul. Sper ca eu sunt printre acele fete .. Dar si eu vreau un baiat cu care sa imi pot petrece orice bucatica din inima mea vreau sa o impart cu el , sa fie iubitor sa imi daruiasca caldura lui , iubirea lui fata de mine si un sarut cald si moale ca sa imi incalzeasca buzele cand imi sunt inghetate.
Dupa un timp am sesizat ca numa un prieten adevarat exista , poti sa ai o mie dar numa unul iti este alatusi la bine si la greu, numa un prieten iti linisteste sufletul de necaz , iti rasadeste zambetul pe fata, iti reinoieste viata si nu divulga niciun secret . Oricine are unul adevarat dar pe langa acel prieten adevarat exista si un dusman. Nu ar trebui sa avem dusmani dar daca uni prieteni au ciuda pe noi si chiar acei prieteni ne sunt dusmani. Nu trebuie sa fim influentati de dusmani, noi trebuiue sa fim atrasi de ce e mai bun pentru noi si ce ne face viata frumoasa.
E greu de spus dar la un momentda prietenul adevarat nu va trai langa tine pana vei muri , dar poate ca nu o sa te paraseasca asa ca pe ultimul caine parasit pe strada.


publicata in 2015-04-21


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'This is one of the miracles of love: It gives ... a power of seeing through its own enchantments and yet not being disenchanted.'
    ~ C S Lewis
  • 'Love can be understood only from the inside, as a language can be understood only someone who speaks it, as a world can be understood only someone who lives in it.'
    ~ Robert C Solomon
  • 'It is impossible to repent of love. The sin of love does not exist.'
    ~ Muriel Spark

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri