Poveste sufletului meu!

poveste de dragoste scrisa de Lara

Iubirea-este un cuvant ce nu se da uitarii,chiar daca ai pierdut-o,sufletul tau striga mereu"Intoarce-te"

EL s-a apropiat de mine intr-un mod misterios,ascuns,si cald.Fara a-mi da seama creste cate un pic de pasiune si admiratie pentru el.
Si in fiecare zi,ma indragostea inca un pic,si inca un pic,de el si de tot ce insemna "Lumea Lui".Crestea aceasta scunsa iubire.Pana intr-o zi,ce mi-a zguduit inima profund.O singura apopiere adanca,suflete langa suflete,de-a unit.(Eu-24 ani,EL-26)
O mica atingere,o scurta imbratisare fara piedici,a aprins marea flara a iubirii,nu s-a spus niimic de "dragoste",doar sufletele vorbeau singure.Zilnic,urmarindu-ne cu privirea,ne canta frumoasa balada de "iubire".
Atat de mult speram aceasta unire,a noastra,cand ma privea,parca priveam spre soare....cu ochi cristalini,si cand vobea,vocea lui rasuna vesnic in mine...oricat nu doream,oricat nu ma imploram pe mine insami,sa nu mai privesc in partea lui-NU PUTEAM!
Frumoasul ce grestea din gesturile lui,imi ramificau sufletul,crestea iubire...Lucram in acelasi colectiv,eu profesoara de spaniola-romana,el de religie.Imi spunea ca e mandru de mine,pt ca eram laudata,si premiata,ma privea atanc,clar,si cu caldura.Caldura lui,si rabdarea mea,a dat nastere "iubirii".Venise vacanta de vara,mult asteptata,dar este si va ramane obstacolul nostru ce ne-a separat.Peste o luna,am primit un sunet de la niste colegi de lucru,era o invitatie la odhna cu jumatate de colectiv,printre care se numara numele lui.Timp de 7 zile ne-am afla cu colgii de lucuri,si el,bineinteles in Turcia in vacanta,ceea ce mi-a zambit destinul,cred.Frumoasa cladura sufleteasca izbucnea zilnic,si neintemeiat.din cand in cand ma mai lua aproape de bratele lui,frumoasa zi a dragostei...toata asta are un sfarsit,desigur.Au trecut cele 7 zile,e august,a ramas doar amintire,si visul ce-l visez in fiecare noaspte(EL imbratisandu-ma)A ramas amintirea vesnica,si intrebarea"O sa-l mai vad"Sau o sa-l pierd.Destinul ne va separa,oare?Asta-i surpriza,mare?

publicata in 2011-08-23


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.'
  ~ Mignon McLaughlin
 • 'Life without love is like a tree
  Without blossom and fruit.'
  ~ Kahlil Gibran
 • 'I'm in the mood for love
  Simply because you're near me.
  Funny, but when you're near me
  I'm in the mood for love.'
  ~ Dorothy Fields

Cautare in articole

Cele mai recente articole

partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci când…

Relațiile sunt complicate. Atâta timp cât investești în comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și în principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri în care îți poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›
cerinte negative relatie

4 lucruri pe care partenerul nu trebuie să le ceară de la tine

Sunt multe lucruri care contează într-o relație însă puține sunt la fel de importante precum comunicarea și echilibrul. Dacă din punct de vedere al comunicării lucrurile par cât se poate …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri