O dragoste adevarata!

poveste de dragoste scrisa de Katia

Citiva ani in urma ... am inteles ce inseamna dragostea.
Eram la scoala... La noi in clasa invata un baiat,Alex. Pina intr-un timp nici nu-i atrageam atentia ,pentru mine parca nici nu era in clasa,dar totul sa schimbat cu timpul ,am inceput sa vorbim unul cu altul ,ne zimbeam unul altuia ,si chear ne duceam si veneam de la scoala impreuna ,deoarece locuia aproape de casa mea .Intr-o zi profesoara ne-a asezat pe ambii intr-o banca si de atunci el a inceput sa ma placa si eu pe el la fel.El imi zicea cuvinte frumoase pe care nimeni nu mi le zisera pina atunci,imi aducea cite-o floricica la scoala ,imi ducea si imi aducea geanta de la scoala.Facea niste fapte frumoase care ma faceau extrem de fericita.Practic petreceam tot timpul impreuna.Eu vedeam in el doar un cel mai bun preieten,pina cind am inteles ca eu il iubesc.Cind au venit vacantele de vara nu am incetat sa ne vedem deoarece noi vara ieseam in drum si ne jucam, ne veseleam.El la fel a venit practic toata vata in drum cu inca niste prieteni comuni.el continnua sa-mi faca curte si pe linga asta toti prietenii imi spuneau ca el ma place ,si chiear el mia facut declaratie de dragoste de mai multe ori .Dar eu pentru ca eram mai mica ce puteam sa fac?tot acel timp petrecut alaturi de el ma facut sa inteleg cit de tare il iubesc...nu puteam o fara sa il vad ,fara sa ii aud glasul ,fara sa ne jucam impreuna...il vedeam practic in fiecare zi iar atunci cind nu-l vedeam eram trista si plingeam toata ziua .atit timp cit am fost alaturi de el ma-m simtit iubita si deosebita .
Una regretam ,.... ca nu puteam face mai multe .
Dar iata ca a venit si sfirsitul vacantei ,curind ne vom duce la scoala si eu deoarece stateam inca cu el intr-o banca ma gindeam ca am sa schimb totul....adica am sa recunosc si eu cit de tare il iubesc ...el si asa stia dar ....lasa macar sa auda asta de la mine.
Intr-o zi nevrind am auzit ca el se duce in alt oras sa invete, departe... .Am mers la el si l-am intrebat daca e corect ca pleaca si el a spus ca...da... am ramas socaata .Nu stiam ce voi face fara el ....
el a plecat ,scoala sa inceput si aam inceut sai duc dorul nespus de tare...dar ce puteam face?
Eu vreau sa zic ca au trecut deja 3 ani de atunci dar eu parca il iubesc ca si-n prima zi ,.In mine traiesc toate acele amintiri placute de dinainte... mereu cind imi amintesc de el ,vreau sa vina ,sa se intoarca, sa fim fericiti .
Desigur de cind a plecat lam mai vazut de citeva ori vara si iarna ,venea aici in vacanta .Eu nu stiu daca el mai simte ceva pentru mine si daca mai tine minte tot ce a fost intre noi, dar eu nu am putut sa il uit si stiu ca si el inca ma mai place citusi de putin.
Eu cred ca aceasta a fost o dragoste adevarata deoarece o dragoste adevarta nu se uita asa usor ,in comparatie cu o simpla simpatie pe care mai apoi nici nu o mai tii minte!

publicata in 2014-08-27


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown
  • 'To live is like to love -
    all reason is against it,
    and all healthy instinct for it.'
    ~ Samuel Butler, Life and love
  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri