Iubire la distanta

poveste de dragoste scrisa de Adriana

Totul a inceput in primul an de liceu , pe la inceputul luni Mai. Am inceput la imi fac prieteni si cel mai important prietene care o sa imi ramana pentru totdeuna, numele ei este Oana , ne-am indragostit amandoua de 2 baieti care erau ultimul an si cel mai important erau in aceeasi clasa. Pentru ai putea vedea iesam in fiecare pauza afara, tot speram ca o sa zica ceva catre noi. Dupa o saptamana am inceput sa ii cunoastem ,amandoua foarte indragostite, fugeam de la ore doar pentru a sta cu ei. Baiatul de care era indragostita prietena mea avea prietena de o perioada mai luna (2-3 ani) ,pentru noi era o fata dezgustatoare, iar eu era indragostita de cel mai frumos baiat din liceu,ochii imi sclipeau de fercire cand il vedeam. Tot am continuat sa vorbim si eu cu M******, si prietena mea cu B*****.
Povestea a incepu in 16 mai, la balul majoratului, ne-am aranjat amandoua pentru bal,ajunse acolo am stat cu ei la masa,in aceea seara am avut amandoua primul sarut cu cei doi. Pentru mine urmatoarele zile era foarte urat deoarece era mi-a marurisit ca era indragostit de o alta fata. A trecut o perioada in care doar ne salutam,iar intr-un week-end am fost singura acasa si am planuit sa chemam baieti la bine sa facem gen un mini party :)) Cei doi au venit, dormeam doi si doi in camera ( dar nu sa intamplat nimic ) , doar ne sarutam cu patima. De atunci o iubire mai mare decat credeam vreodata a inceput sa imi bata in suflet. Vorbeam tot timpul , ne vedeam , ne ceratam, imparteam totul,dar nu eram oficial impreuna. Eram ceva,dar niciodata nu am stiut ce,niciunul dintre noi nu a facut pasul de a ne clarifica relatia. Orcum tot ce am treit a fost frumos.
A venit vara, nu am mai pastrat legatura ; vorbeam dar foarte rar; gen: ce mai faci? . Scoala a inceput , totul mi se parea pustiu fara el,mereu l-am iubit. Intr-o zi am aflat ca lucreaza la un local,"D's" , ce puteam face decat sa merg acolo, tot timpul cand il vedeam zambeam parca o luam razna, zilnic mergem acolo, am inceput sa vorbim din nou,iarr intr-o noapte ne-am intalnit in cartier la mine pe o banca, am vorbit foarte multe si mi-am dat seama ca indiferent de cat de mult il iubesc nu putem fi impreuna, deoarece el mereu zicea ca este posibil ca v-a merge in alta tara si dupa ce va fi cu noi ?!
Ia-ta ca a venit si momentul cand m-a sunat intr-o noapte si a inceput sa imi zice suparat ca peste 2 zile pleaca, auzind cele spuse inima mi-sa sfasiat,eu tot ii zice-am sa nu pleci pana nu ne vedem. iar in ultima seara,inainte sa plece ne-am intalnit intampator in club,am stat mai mult impreuna,imi era greu sa il las sa plece. Eu am plecat acasa fara sa stie el,tot m-a sunat dar nu il auzeam din cauza muzici. In noaptea aceea nu puteam sa dorm stiind ca el pleaca tot ma intrebam ce sa v-a intampla de acuma. Si pe la 4 si ceva dimineata i-am trimis sms . " Sper sa nu te schimbi niniodata" , am adormit,iar pe la vre-o 6 ma trezesc si imi verific telefonul si gasesc un mesaj de la el care si azi il am in telefon, in care imi spune cat de mult o sa ii lipsesc,ca ar vrea sa fie acuma cu mine si cel mai important imi zice pentru prima data "Te iubesc" a fost primul te iubesc rostit si simtit de el si de mine . A plecat,dar de atunci nu am mai vorbit deloc. Poate soarta ne v-a aduce impreuna,daca asa este scris.

publicata in 2014-06-13


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak
  • 'A simple I love you means more than money ...'
    ~ Frank Sinatra

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri