Doar

poveste de dragoste scrisa de Deea

In sfarsit venise vacanta de vara si m'am dus cu familia intr'o scurta vacanta la Brasov. Mai exact, am fost la Paradisul Acvatic, ca la asta se rezuma povestea:D.
Primele zile au fost putin plictisitoare ca nu aveam niciun prieten acolo si singurul cu care puteam sa'mi petrec timpul era fratele meu. (cam plictisitor...)
Trecuse zilele si deja venise ultima... Si chear atunci l'am vazut! Nu pot uita acea privire provocatoare dar totusi calda, acel zambet care ma chema sa'i sarut buzele, acel corp perfect, acel baiat ce nu'l pot descrie in prea multe cuvinte, dar va dau doar unul "PERFECT"! Noi ne aflam intr'o piscina atunci. Si eu,frumoasa ispita, imi scoteam corpul in evidenta ca poate imi iesea si mie ceva:X...In fine... Toate privirile fetelor erau atintite asupra lui, era ceva ce nu puteai rata, niciuna nu se sfia sa se dea pe langa el. Dar din fericire pentru mine, el isi atintea acei ochii frumosi asupra mea (sau cel putin asa mi se parea). Nu treceau 2 minute sa nu se uite la mine si sa'mi zambeasca profund, sa ma vrajeasca cu acei ochii stralucitori. Dar chear cand am vrut sa ma duc la el sa'l intreb cum il cheama si sa intru in vorba cu el, au venit 5 fete la el si l'au invitat sa se joace volei cu ele. Eu nu mai puteam de nervi, simteam ca l'am pierdut, ca deja au pus ele mana pe el si eu nu o sa mai am nici o sansa. Am iesit din piscina si m'am dus sa'mi iau telefonu din geanta ca sa am cu ce sa'mi ocup timpul sa nu ma mai gandesc la el. Dar degeaba... Il vedeam atat de fericit in compania acelor fete, si totusi era ceva ce nu intelegeam: desi radea si se distra cu acele fete, el continua sa ma priveasca incontinu insistent. Dupa vreo 15 minute de gelozie ele in sfarsit plecase. Dar eu deja imi pierdusem speranta si ma pregateam sa plec. Dar cand sa ies din piscina, nu stiu cum s'a intamplat de m'am lovit la mana stanga si nu mai puteam sa ma ridic sa pot sa ies. Atunci a venit el la mine si m'a intrebat daca vreau sa ma ajute sa ies. Atunci eu ramasesem surprinsa dar doar pe dinauntru, ca eu paream sigura pe mine. I'am zis ca daca as vrea sa ma ajute ca nu ma prea descurc, iar el m'a luat in brate, ma tinut timp de 3 secunde si apoi m'a ridicat. In acel moment ma simteam in al 9 lea cer! Era atat de aproape de mine si ma tinea in brate, dar pe langa asta, imi venea sa ii lesin in brate cand i'a vazut muschii incordati (si mari:X) ce imi atungeau corpul si nu mai vroiam sa'i dau drumul, dar totusi trebuia, doar nu puteam sa stau in bratele lui (desi asta vroiam cel mai mult). Si dupa ce m'a ajutat sa ies din piscina mi'a intins mana si mi'a spus ca il cheama Iancu, eu la randul meu i'am zis ca ma cheama Andreea, si dupa o privire mai intensa in care ne'am uitat unul in ochii celuilalt, m'am aratat putin nepasatoare m'am ridicat si i'am zis ca poate ne vedem peste 5 minute, atunci el s'a uitat la mine si mi'a zambit dulce.
Dupa alea 5 minute in care am stat putin si m'am gandit la el, m'am intors si am intrat in vorba cu el. El nu era prea vorbaret, desi nu trebuia sa fie ca noi comunicam mai mult uitandu'ne unul in ochii celuilalt si zambind. Oricum el mai avea un frate, cred ca era cu vreo 2 ani mai mic decat el, dar si lui ii placea de mine, el era ceva mai vorbaret, dar desi vorbeam cu el, nu il intrebasem cum il cheama, eu eram concentrata pe Iancu:X. Dupa ceva timp petrecut impreuna in piscina(adica vreo ora sau doua) el s'a gandit sa ma duca intr'un loc mai romantic:X. M'a dus intr'o grota unde era intuneric si trebuia sa te bazezi mai mult pe body language. Am stat acolo o jumate de ora. Eu ajteptam sa faca el primul pas, eram emotionata ca si cum el era primul, uitasem tot ce trebuia sa fac... Dar in sfarsit lui ii venise o idee...amuzanta dar inventiva:D... el s'a prefacut ca aluneca si apoi din greseala/intentionat m'a prins de mana...dar nu ma prinsese bine si "a mai alunecat" inca o data=)) dar de data asta ne incrucisasem bratele atat de senzual,dar totusi atat de nevinovat.
Eu uitasem cu totul ca sunt venita acolo cu familia si uitasem deja de ei.
La un moment dat mi se facuse sete si mi'am aplecat usor capus spea el (buzele noastre erau foarte apropiate dar nu stiu de ce nu l'am sarutat) si i'am soptit ca ma intorc in 5 minute ca ma duc sa iau ceva de baut.
Dar pentru mine avea sa se termine altfel ziua... Ai mei ma cautau de cateva ore si deja ma daduse disparuta=)). Iar cand am iesit de acolo si m'au vazut a inceput teroarea (sper ca va imaginati ce a urmat...morale si certuri).
Am incercat sa ii conving pe ai mei sa ma lase macar sa imi iau ramas bun de la el, dar totul a fost in zadar...

El nu stiu cat m'a asteptat, dar sunt sigura ca el si'a inchipuit ca pentru mine a fost doar o joaca si l'am lasat sa ma astepte... AS FACE ORICE PENTRU INCA CATEVA MINUTE CU EL IN CARE SA II POT EXPLICA TOTUL, SA II MAI VAD O DATA ZAMBETUL SI ACEI OCHII MINUNATI. SA IL MAI STRANG O DATA DE MANA...SI SA STIU CA M'A IERTAT.

Dar distanta isi spune cuvantul...




AM DOAR 3 REGRETE:
1-CA NU MI'AM PUTUT LUA RAMAS BUN
2-CA NU L'AM SARUTAT
3-SI CA NU I'AM CERUT NUMARUL SAU ID'UL CA S APUTEM PASTRA LEGATURA.

publicata in 2011-08-11


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown
  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
    ~ Ralph Waldo Emerson

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri