O perioada frumoasa

poveste de dragoste scrisa de Cristi

Hmm,cum sa incep?Am un prieten,Alex,caruia ii placea de o fata pe nume Adina.Mi-a aratat cateva poze cu ea , iar printre pozele ei am vazut ca avea poza cu o fata, o prietena buna de a ei. Mi-a placut instant de aceea fata,era foarte frumoasa. Am inceput sa vorbim pe faceebok putin cate putin.Dar cum eu eram din Timisoara si ea din Hunedoara nu prea conta,plus ca ea isi facuse prieten in perioada accea asa ca am lasat-o balta.
Apoi a venit vara,acuma eu aveam prietena,iar ea nu mai avea.Nu mai vorbisem de cateva luni,dar cand nimeni nu se astepta,mi-a scris pe facebook.Inima mi-a tresarit pe loc,m-am bucurat mult ca mi-a scris.Am inceput din nou sa vorbim dar de data asta din ce in ce mai mult.M-am atasat foarte mult de ea,si ea de mine.Abea asteptam sa vin in weekend acasa la Hunedoara ( pentru ca acolo locuiam ) sa o vad.Ma despartisem de prietena mea pentru Raluca( fata de care povestesc ), pentru ca era o fata speciala,frumoasa,un caracter puternic, ma facea sa rad mereu si sa ma simt bine.
Prima data cand am vazut-o era imbracata intr-o camasa rosie cu pantaloni scurti rosii,avea castile in urechi,parul carliontat,ochii mari frumosi,stralucitori,buzele mari ( le-as fi sarutat intr-una ) .Ne-am plimbat putin prin oras apoi ne-am oprit pe banca intr-un parc.Atunci am tinut-o in brate prima data,vroiam sa tin timpu pe loc.Apoi am hotarat sa mergem la un lac "in apropiere ":)). Asa a spus ...:"haide ca e aici aproape".In fine,am facut 2 ore pana acolo pe jos ,timp in care am tinut-o de mana <3 ,ne-am mai pupat,a fost frumos.Cand am ajuns acolo ne-am aruncat cu haine pe noi in apa si am inceput sa ne sarutam si sa ne imbratisam . A fost MAGIC !. Abea asteptam sa imi sun prietenii sa le spun ce am facut si unde am fost.Eram in al 9-lea cer.
A intrat in anturaju meu,cu prietenii cu care ieseam eu deobicei.in oras.Ne intelegeam de minune toti.Faceam totu impreuna, o fata de la Arad, care avea rude in Hunedoara, un baiat care joaca fotbal la Piatra Neam dar locuieste in Hunedoara , si era perfect. Parea sa fim de nedespartit.
Desi nu ne vedeam prea mult din cauza distantei(Tm-Hd) ,vorbeam mult pe facebook, pana la 2-3 dimineata uneori.Ne-am facut si skype sa ne putem vedea.Stateam si vorbeam intruna ,facand promisiuni,multe promisiuni..Abea asteptam sa vin in fiecare weekend acasa sa o vad, sa o pot strange in brate si sa o sarut.
A venit iarna,luna Decembrie,trebuia sa vina vacanta de iarna.Ma gandeam doar la ea si la cum ne vom petrece timpul impreuna si cat de frumos v-a fii.Desi ne certasem mult inainte,am putut trece peste,dar mi-a spus ca l-a muscat pe prietenul meu cel mai bun de gat si ca era in masina la el la 11 noaptea gadilandu-se si razand impreuna.M-a deranjat putin lucrul asta,devenind gelos.Dar nu credeam ca putea fii ceva mai mult intre ei,aveam incredere in amandoi.Cand am ajuns in vacanta,in a 2 zi de cand venisem la Hunedoara,mi-a spus ca vrea o pauza.Sa ii las timp sa se gandeasca daca mai vrea sa continuie aceasta relatie sau nu.Nu aveam de ales.Timp de cateva zile am vorbit destul de putin,iar in acest timp ea iesea cu cel mai bun prieten al meu in oras( prietenul meu spunandu-mi ca nu e nimic intre ei si nu imi poate face nimic rau ).
Pana la urma,mi-a spus ca vrea sa ne despartim pentru ca il place pe el.I-am vazut si sarutandu-se.M-au cuprins fiori,tremuram,un sentiment groaznic.Nu credeam ca se putea intampla asa ceva.Desii am incercat foarte mult sa ma impac cu ea( in ciuda celor ce mi-a facut ),si sa ii arat cat de mult o iubesc si ca putem trece peste toate si sa se intoarca la mine,nu s-a mai putut.Acuma cei 2 sunt impreuna.
Pana si acuma inca mai sper ca odata si odata ne v-om impaca si ca v-om putea trece peste tot greul desi pare imposibil acuma.Mereu v-a ramane intr-un colt de suflet de-al meu.
Ly rallu ! :*

publicata in 2013-12-31


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'The greatest thing you'll ever learn
    Is to love and be loved in return.'
    ~ From 'Unforgettable with Love' Natalie Cole
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak
  • 'Where love rules, there is no will to power; and where power predominates, there love is lacking. The one is the shadow of the other.'
    ~ Carl Jung

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri