U have no idea...

poveste de dragoste scrisa de Gina

Greseala zici tu... Trebuie sa ai o limita in a gresi mai ales daca zici ca iubesti la nebunie, asa cum morbid inca sustii tu... Sa ne refacem viata fiecare, zici... De cine vorbesti tu acolo? Eu te astept de vreo, hai sa nu zic 10 ani ca poate nu-ti suna estetic, dar de cand ai reluat tu legatura cu mine, cel putin, sa fi fost anul 2006 sau 2007? Tu ce faceai atunci? Te plimbai cu vaporasul cu cei dragi, in timp ce eu poate nu aveam ce manca?? Ma gandesc la pozele pe care mi le-ai aratat din perioada aia. Sa lupti cu morile de vant zici, ti-e frica... Ai luptat vreodata pentru mine?? Poate doar in imaginatia ta, poate doar in visul tau, oricum degeaba daca eu nu am cunostinta de asa ceva, si crede-ma ca de era important, Dumnezeu facea cumva sa aflu.
De ce a trebuit sa ma faci sa sufar atata? De ce a trebuit sa ma umilesti atata?? Te-ai gandit vreodata ca si eu am mama si tata? Te-ai gandit ca sunt si eu fiica unei mame si al unui tata?? Daca de mine n-ai avut rusine... De ce mi-ai zis ca tu esti altfel si sa am incredere in tine, de ce m-ai mintit? Tu stii ce e iubirea?
Daca ma iubesti asa de mult, cum de nu esti cu mine acum? Sau tocmai de-asta ma iubesti asa mult, ca nu trebuie sa fim impreuna in viata asta? De ce-as vrea sa fiu cu tine impreuna in alte vieti daca in asta nu vrei sa fim impreuna??Se poate sa fiu oarba, dar nu sunt nesimtita si am onoare si demnitate, tu le ai macar pe astea doua??
Stii ca nu te mai cred, nu?
Atunci de ce continui sa-mi scrii vorbe frumoase cand eu nu te mai cred??
Chiar intelegi ce mi-ai facut??
Imi vei pastra mereu amintirea vie, zici... E mai simplu asa, nu?? In capul tau de geniu neinteles asta e iubirea absoluta: o amintire vie!
Grow fucking up, ai zis ca te-ai schimbat, la ce??
N-ai curaj sa ma suni, nu poti sa-mi vorbesti frumos, n-ai curaj sa vii sa ne vedem fata-n fata, dar tu esti idealul cu acea amintire vesnic vie!!! Esti doar un las si un ipocrit.




publicata in 2013-12-28


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'The love that lasts longest is the love that is never returned.'
    ~ Somerset Maugham
  • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
    ~ David Viscott
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri