Noi doi

poveste de dragoste scrisa de Inna

Era toamna lui 15 octombrie 2010, cand undeva pe-o banca-n aproprierea caseci bunicilor a inceput totul. Era printul meu cu freza facuta, tot parfumat si imbracat bine. Inca imi amintesc cum printre razele caldute ale soarelui si adierile line ale vantului ma tinea de mana fara a-mi mai da drumul, cum buleze lui carnoase si moi le-au atins pe ale mele. A fost un sarut perfect!
In urmatoarele seri stand la el acasa am simtit ca va fi al meu pentru totdeauna .. Imi ciufulea parul, ma gadila, iar eu radeam tare si tipam fara a-mi pasa ca poate ne aude cineva din casa. Eram foarte fericita.
Si iata ca veni vremea de a ma intoarce acasa, plini de tristete si cu ochii inlacrimati ne-am luat ramas-bun.
Eram la aproape 350 km departe unul de calalant, au aparut si obstacolele, dar am reusit sa trecem peste ele.
Dupa aproape 5 luni de zile venise vremea de a ne reintalni, era atat de emotionanta erintalnirea. Plina de emotii cu zambetul pe buze am iesit in fata casei, acolo unde el era deja prezent, era atat de schimbat, nu stiam ce sa fac.. sa-l iau in brate?? sau sa-l sarut??
Am petrecut o luna de zile impreuna, iar in momentul in care trebuia sa ma intorc iarasi acasa eram foarte suparata, m-am atasat de el si imi era greu sa ma indepartez iarasi, dar nu aveam de ales, si dinou cu lacrimi pe obraji dar cu zambetul pe buze ne-am luat ramas-bun.
In toamna lui septembrie 2011 i-am facut o surpriza foarte frumoasa, m-am dus acolo fara ca el sa stie ceva, uitandu-se la mine foarte surprins, fara prea multe explicati am sarit in bratele lu. Era foarte fericit.
In iarna lui 2011 vroiam sa-mi petrec sarbatorile acolo impreuna cu el, dar parintii nu ma lasau apoi luptand si riscand am reusit sa obtin ceea ce imi doream dar acum regret foarte mult faptul ca am reusit, deoarece odata cu venirea mea acolo am stricat totul. Ne-am despartit, eram distrusa,am intrat intr-o depresie, simteam cum ceva se prabuseste peste mine .. :(
Dupa aproape 4 luni de zile mi-a zis dinou ca ma iubeste, dar pe alt ton si dupa o convorbire mai lunga mi-am dat seama ca el defapt sacrifica iubirea noastra.
In vara lui 2012 ne-am reintalnit, dar altfel decat deobicei, iar odata ajunsa acolo cu un sentiment profund de teama, fara a sti exact daca voi rezolva ceva, am hotarat sa-l chem la mine pentru a discuta, ne-am impacat, iar acum sper sa nu ne mai despartim. Suntem foarte fericiti si ne-am dat seama ca ceea ce se intampla intre noi ii un sentiment foarte puternic, ceva special, ii IUBIRE ADEVARATA!

publicata in 2013-12-20


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'Love is the great miracle cure. Loving ourselves works miracles in our lives.'
    ~ Louise Hay
  • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
    ~ Elizabeth Bowen

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri