Doare...

poveste de dragoste scrisa de Mira

Toate povestile de dragoste ar trebui sa aiba un final fericit...Nu asa s-ar traduce „dragostea”?...prin sentiment, frumos, visare. Viata ne demonstreaza, de cele mai multe ori, ca acele scenarii imaginate inca din zorii literaturii nu pot avea o transpunere fidela in realitate...cel putin nu la toti oamneii.
Am iubit. Pentru prima data am cunoscut ce inseamna sa te simti atrasa de un baiat, nu doar pentru ca si celalalte prietene ale tale au „gagic”, pentru prima data am incercat fiorul geloziei, pentru prima data am plans...nu stiu nici macar acum de ce fac asta, de ce as vrea sa-mi impartasesc povestea cu niste straini.Pur si simplu...doare, doare cu fiecare zi ce trece departe de el. Il iubesc, l-am iubit vreodata, sau este un joc de orgoliu?Inca nu stiu, tot ce stiu este ca acea greutate ce-mi apasa sufletul, acel fior interior nu ma va lasa sa trec asa usor peste el...peste „mie M.”.
L-am cunoscut pe M. intr-un pub.Ma amuza chiar si acum gandul ca nu ar fi trebuit sa fiu acolo in acea seara, dar o prietena a insistat sa ne vedem si am aterizat la masa vecina. Era un rocker rebel...sau poate un hipster...hmmmm, blond ochii albastrii, barba roscata.Incepea sa ma atraga.Doar daca m-ar vedea, sunt aici, dincolo de grupul tau galagios de prieteni.Doar daca tipa de langa nu ar fi iubita lui...
Am stat in tensiune ceva timp.Dar s-a intamplat, a venit la noi la masa, si am inceput sa vorbim.Cateva glume deplasate la adresa prietenei mele, cateva cuvinte dragute soptite la ureche, am schimbat numerele de telefon si in urmatoarea ora stateam pe scarile caminului meu, discutand despre noi...despre viata. Am inceput sa ies cu acest vamaiot nebun, sa-i cunosc prietenii, familia, fostele iubite...Am fost in locuri ciudate, am incercat lucruri noi, am facut tampenii ce nu-mi imaginam ca voi face vreodata. El m-a facut femeie, femeia lui. Ii iertam de cele mai multe ori cuvintele grele, trecem cu vederea peste faptul ca era putin ametiti de licorile lui Bacus, il imbratisam, era al meu.
Din pacate el nu a simtit niciodata asta.Mereu imi reprosa ca nu-l iubesc, nici macar nu tin la el. De-ar fi stiut in ce hal ma macinau cuvintele lui.Tineam la el, plangeam pentru el...am renuntat la tot pentru el. Se pare insa cu nu am reusit sa o inlocuiesc pe fosta. L-am intrebat odata daca o mai iubeste.Mi-a spus ca da, doar ca nu vor mai fi niciodata impreuna, nu se mai poate.
Durerea cea mai mare provenea din aceste certuri. M-a facut sa nu mai fiu sigura pe mine...ma iubea, asa cum spunea,sau ma angajasem intr-o relatie misionara.Poate nu voi afla niciodata, sau poate imi voi face la un moment dat curaj sa-l sun, sa-l intreb.
De doua luni nu l-am mai vazut. O relatie de 6 luni s-a sfarsit intr-o clipa, din cauza unor cuvinte aruncate prea usor, si a unui orgoliu prostesc de fata. Am rupt orice legatura, am pus capat, insa sufletul meu nu pare a fi gata sa-l uite. As fi vrut sa ramanem macar prieteni...as vrea sa-l mai vad macar odata, din departare, sa-l spionez cu privirea...atat.Distanta dintre noi ma ingheata. El a ramas prins in decorul strazilor bucurestene pe care obisnuiam sa ne plimbam dimineata, putin ametiti dupa o noapte „afara”, eu am venit in micutul oras de provincie.Tot ce mi-a ramas este un hanorac al lui, si speranata ca intr-o dimineata ne vom da iarasi intalnire la „Eminescu”.


publicata in 2013-07-27


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
    ~ David Viscott
  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri