M-a parasit pentru o talie mai subtire!

poveste de dragoste scrisa de Alexa

Se zice ca frumusetea nu e cea care decide pe cine sa iubim, asa credeam si eu, cel putin pâna când am trecut printr-o poveste care mi-a schimbat parerea dar care mi-a dat forta si care m-a facut sa lupt, care m-a facut astazi sa ridic capul sus si sa ma mândresc de mine.
Sunt o fata care nu s-a plâns niciodata ca nu e frumoasa s-au care sa-si gaseasca alte deftecte precum o fac altele. Mereu am primit complimente despre frumusetea mea, ochi frumosi, privire si zâmbet atragator, o fata de papusa ! Cât despre corpul meu, nu putem sa ma mândresc. Cât am fost micuta am fost slaba, si auzeam des comentarii de genul ‚’Ai un corp frumos, sexy’’, dar de la 15 ani am început sa ma îngras cât vedeam cu ochii. Timp de un an am ajuns sa am în jur la 75kg. Nu pot sa zic ca eram atât de strasnica, eram înalta, aveam 1,70m si nu paream atât de grasa încât ar fi parut o fata de 1,60. Însa nu eram fata cea cu piceoarele lungi si subtire, nu aveam o talie subtire. Nu mai auzeam comentariile celea, ba chiar incepusem sa aud comentarii neplacute.
Chiar daca nu aveam corpul frumos, nu pot sa zic ca nu am avut noroc nici de baieti. Am avut iubiti, dar îi puteam cuceri doar cu fata mea frumoasa pentru ca în rest...Ma simteam rau lânga ei, simteam ca le este rusine sa tina de mâna o fata ca mine si nu una slabuta cu corp frumos, de aia nu o duceau mult cu mine, ma paraseau pentru ca de multe ori ceea ce doreau de la mine era sa se culce, nimic mai mult, ma ranea foarte mult acest lucru. Au fost si 2 baieti care m-au acceptat asa cum eram, ma tineau de mîna mândri în fata lumii fara rusine dar din pacate eu nu i-am iubit cu adevarat si nu i-am pretuit. Aveam putin noroc în dragoste, îi iubeam pe ce-i care ma raneau. 2 ani de zile m-am tot chinuit cu corpul meu neplacut.
Când aveam 17 ani, într-o sâmbata din luna Octombrie 2012, s-au schimbat multe în viata mea. Fosesem chemata la o discoteca pentrua petrece ziua de nastere a unei prietene. Atunci l-am cunoscut pe Gheorghe. Era un baiat care m-a cucerit cu zâmbetul si privirea sa atragatoare. Era înalt, frumos, sexy si putea sa cucereasca orce fata care ar fi dorit. Înspre norocul meu, s-a apropiat de mine, m-a întrebat cum ma numesc si mi-a zâmbit dulce. Ramasem uimita, un asa baiat ca el sa-mi traga atentia.
A doua zi, duminica, plecasem la padure, sa continuam ziua de nastere prietenei mele. Toata ziua am fost cu ochii pe el, îi urmaream fiecare pas. Am si vorbit putin, dar nu mi s-a parut deloc înteresat de mine. Faptul ca nu prea m-a bagat în seama, m-a lasat trista dar trebuia sa încerc sa fiu mai indiferenta. Ma gândeam ca: ‚’Asa baiat niciodata nu se va uita la mine, nu-l merit si nu are rost sa-mi fac iluzii’’... Tin sa va spun ca si sora mea mai mare fosese la padure. Deci ea începuse sa se întilneasca cu cel mai bun prieten a lui Gheorghe. Si dupa ziua de duminica sora mea se întîlnea cu prietenul lui în fiecare sea, si fiind ea cea care ma cunoaste cel mai bine, a observat ca-mi placuse de Gheorghe, asa ca ia zis lui s-al invite pe Gheorghe la o plimbare în 4. Zis si facut. Era deja joi, când am esit persoanal cu Gheorghe. Nu mai simtisem demult asa ‚’fluturasi prin stomac’’ precum am simtit-o atunci. Am vorbit cu el ca simpli amici, dar dupa zâmbetul care mi-l arunca întelesesem ca începuse sa se întereseze de mine. Dupa plimbare, când am ajuns acasa, am vorbit pe internet. Seara îaninte de culcare m-am gândit la el, el a fost primul gând de dimineata, începusem sa înteleg Gheorghe nu e doar un baiat care a venit si care va pleca. A doua zi, Vineri, iarasi am esit, ca amici. Sâmbata insa, si-a schimbat complet comportamentul fata de mine, a venit si m-a luat cu masina la discoteca, mi-a dat un simplu pup pe buze si nu-mi dadea drumul din brate. La disco, în timp ce dansam el m-a îmbratisat si m-a sarutat profund, simtisem cum tremuram, parca eram în nori. Ma lasase uimita, un baiat ca el, cu atâtea fete sexy prin jur, sa ma sarute pe mine în public, insa ma lasase si foarte fericita. Acel sarut si astazi îmi sta în minte, mi-l amintesc atât de bine, a fost momentul cel mai frumos pâna acum, a fost cel mai puternic sentiment pe care l-am simtit pâna acum.
Putine zile trecusera dar eu simteam cum ma îndragosteam de Gheorghe fara sa observ...Dar Gheorghe nu era baiatul pentru mine, începuse sa-mi puna conditii, mi-a zis ca ne vom întîlni o zi peste una, asta m-a facut sa ma gândesc ca poate are alta, dar el mi-a si zis ca daca nu-mi place asa atunci ne vom vedea de 2 ori pe saptamâna. Mi-a fost jâgnitor, dar am tacut, am acceptat. Ma vedeam cu el doar atunci când putea.
El era un baiat prea indiferent, nu era deloc cum mi-l imaginam. Era un golan care se uita la toate fustele scurte... Gheorghe pur si simplu a vrut sa-si petreaca timpul cu mine, nu eram eu pe gustul lui, prea multe me-am dorit eu. Peste mai putin de 3 saptamâni mi-a spus ca vrea sa fim doar prieteni, si ca nu vrea sa ma chinuie. M-a durut prea tare, nu întelgeam de ce m-a lasat sa ma îndragostesc de el daca stia ca ma va parasi. Cel mai tare m-a durut când o prietena mi-a spus ca îl întrebase de ce m-a lasat si el a zis ca: ‚’Nu e ea pentru mine, e destul de frumoasa, problema ca e grasuta’’. Parca mi se luase pamântul de sub piceoare. Nu me-am urât niciodata atât de mult corpul ca atunci. Plângeam zi si noaptea, ma simteam penibila, sufeream mai mult ca niciodata. Peste putin timp l-am vazut cu alta fata la discoteca, era slabuta si sexy, atunci m-a durut si mai tare încât am decis sa nu-l mai vad, am decis sa dispar. Nu am mai plecat la disco, nu am mai esit la distractii cu grupul lor de prieteni si de fiecare data când îmi scria pe internet încercam sa nu trag atentia.
Trecusera aproape 4 luni, nu îl vazusem deloc pe Gheorghe, întelesesem de la prieteni ca avusera vre-o 3 fete în timpul asta...Dar eu, l-am iubit numai pe el, nu am gasit altul care sa-l înlocuiasca, sentimentele mele fata de el nu s-au schimbat insa eu, m-am schimbat complet, din toate puterile, cu greu, dar am putut sa slabesc. Toate 4 luni mi le-am petrecut la gimnaziu, nici nu am avut timp sa ma ditrez dar nu regret deloc. Avusem un rezultat superb, nici nu ma recunosteam în oglinda, eram asa precum mereu ma imaginam, înalta, cu piceoarele lungi si sutbiri, o talie subtire si cu 55kg.
În Martie am decis sa plec la discoteca unde ne cunoscusem cu 4 luni în urma, împreuna cu sora mea. Era momentul potrivit sa-i arat în cine s-a transformat fata cea ‚’grasuta’’. Am îmbracat o rochita scurta si strâmta pe mine, care îmi arata forma corpului, talia subtire si piceoarele lungi. Me-am lasat parul lung pe spate si am încaltat o pereche de pantofi frumosi. Când am întrat, l-am vazut la usa, inima începuse sa-mi bata cu forta, nu-l vazusem de 4 luni, insa eu îl iubeam asa de mult ca si atunci. Când el m-a observat, nu se-a luat ochii de pe mine câteva secunde, nu întelegea cine sunt, parca-i paream cunoscuta, parca nu. A venit lânga mine si uimit mi-a zis: ‚’Sa mor eu ca nu te-am cunoscut. Te-ai facut atât de sexy.’’ Iam aruncat un zâmbet, ma simteam de parca m-as fi razbunat pe el, ma simteam atât de bine incât nu pot sa explic. În seara aia, toti care nu ma vazusera de 4 luni ramasese cu gura cascata, nu le veneau sa credea ca am putut si eu deveni atât de sexy. Multi se apropiau de mine si îmi ceareau sa dansez ori îmi cerau numarul. Gheorghe de parca înebunise, ma privea asa precum me-am imaginat eu timp de cele 4 luni. Mi-a propus sa ma duca acasa, însa eu am refuzat. Am plecat cu altul chiar daca cea mai mare dorinta era sa-l îmbratisez si sa fiu lânga el. Eu trebuia sa fiu indiferenta, pentru ca odata si el a a fost indiferent fata de mine. Am continuat sa ne vedem, el nu-si lua ochii de pe mine, tot încerca sa se apropie de mine, eu insa, îl ignoram, vroiam sa-i arat ca nu se poate juca cu mine. Dupa 2 saptamâni, l-am lasat sa ma duca acasa, si sa ma sarute...Doamne, de parca fosese primul nostru sarut, cât de mult îl iubeam.
Dupa seara aia nu puteam, dar trebuia sa ma prefac ca nu s-a întîmplat nimic, îmi era frica sa nu se joace iarasi cu mine. El insa, nu a încetat sa ma recucereasca. La ziua mea mi-a adus un buchet cu 18 trandafiri, un colier de aur, mi-a facut o dedicatie muzicala la discoteca. Nu mai puteam sa-l ignor, simteam ca ma sufoc, am acceptat sa ma întîlnesc cu el. Avem deja o luna de când suntem împreuna, si acum câteva zile pentru prima data mi-a spus ca ma iubeste. Mi-a mai spus ca: ‚’Îmi pare rau ca nu te-am luat în serios de la început, îmi pare rau ca nu am vazut de la început ca esti o fata minunata, esti frumoasa cât si la exterior cât si în interior. Tii minte pentru prima data când te-am zis ca totii baietii sunt egali, toti sunt niste golani dar numai pâna când gasesc fata care îi fac fericiti? Pai uite asa s-a întîmplat si cu mine, cu multe m-am jucat, dar acum me-am dat seama ca de tine m-am îndragostit cu adevarat. Tu ma faci fericit.’’
Nu stiu sa cred în aceste cuvinte ori nu, stiu doar ca-l iubesc si e un baiat foarte bun, e diferit de atunci când l-am cunoscut pentru prima oara. Pare sincer si e foarte grijuliu. Îl iubesc si l-am ertat pentru ca nu m-a acceptat asa cum am fost eu odata.
Vreau sa va multumesc pentru timpul vostru si sa va spun ca sutin toate fetele care au problema pe care am avut-o si eu, cu multa rabdare si curaj totul se face !
Trebuie sa aveti încredere în voi, sa va stimati, nu importa ca esti slaba, grasa, urâta, frumoasa, ceea ce importa ca esti om, ai inima si iti bate ca sa poti iubi ceea ce te înconjoara. Nu încerca sa fii placuta la exterior ci la interior. Frumusetea din interior nu dispare niciodata pe când cea de la exterior odata cu timpul va disparea !


publicata in 2013-04-29


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'To keep your marriage brimming,
    With love in the loving cup,
    Whenever you're wrong, admit it;
    Whenever you're right, shut up.'
    ~ Ogden Nash
  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'I have been astonished that men could die martyrs for their religion - I have shudder'd at it. I shudder no more.
    I could be martyr'd for my religion. Love is my religion.
    And I could die for that. I could die for you.'
    ~ John Keats

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri