Cand visele mi s-au implinit

poveste de dragoste scrisa de Ruxandra

Dragostea este ndelung rbdtoare, este plin de buntate:dragostea nu pizmuiete; dragostea nu se laud, nu se umfl de mndrie, nu se poart necuviincios, nu caut folosul su, nu se mnie, nu se gndete la ru, nu se bucur de neleguire, ci se bucur de adevr, acoper totul, crede totul, ndjduiete totul, sufer totul.
Vreau sa va povestesc despre o iubire fara limite,o iubire care s-a nascut acum 10 luni si de atunci ma simt cum plutesc pe un nor,in care dragostea lui este totul pentru mine.
Ne-am cunoscut acum 11 luni pe internet,eu fiind plecata la tatal meu in vacanta in alta tara. Locuim in acelasi cartier,dar nu ne vazusem si nu vorbisem niciodata,pana cand intr-o zi un scurt mesaj dat pe hi5 sa ne schimbe viata.
Am inceput sa vorbim din ce in ce mai mult pe messenger,deoarece nu aveam alta cale de a vorbi unul cu celalalt.Asteptam tot timpul cu nerabdare ca sa vorbesc cu el.Asa a trecut vacanta din strainatate si am ajuns acasa.
Ne-am vazut intamplator pe o straduta din cartier si asa a inceput povestea noastra de dragoste.
Am inceput sa tinem treptat unul la altul si am conceput o relatie care o sa dureze toata viata.
Desi ca in orice relatie ne mai si ciondanim,stiu ca ma iubeste enorm si ca fara el,viata mea nu are nici un sens.
Si desi i-am gresit foarte mult in primele luni,vreau sa stie ca imi pare rau si nu o sa se mai intample niciodata.
El a reusit sa-mi schimbe viata,m-a facut sa vad realitatea si m-a ajutat si ma ajuta in continuare sa imi implinesc visele!
Ovidiu,esti tot ce mi-am putut dori de la viata,esti totul pentru mine si tot ce am mai de pret.Tu esti izvorul meu de inspiratie in fiecare zi,aerul fara de care nu pot trai si soarele meu.
Iar azi,10 iulie 2011 vreau sa iti spun ca te iubesc enorm de mult si ca niciodata nu am mai iubit pe nimeni cum te iubesc pe el. Sper tzutzu sa fim toata viata impreuna si nimeni si nimic sa nu ne desparta.
Te iubesc enorm!

publicata in 2011-07-10


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Where love rules, there is no will to power; and where power predominates, there love is lacking. The one is the shadow of the other.'
  ~ Carl Jung
 • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
  ~ Harry Emerson Fosdick
 • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
  ~ Elizabeth Bowen

Cautare in articole

Cele mai recente articole

greseli la intalniri

Greșeli cu care te sabotezi singură în căutarea iubirii

Singurătatea nu e o problemă pe atât de mare pe cât ne închipuim uneori, atunci când ne aflăm în căutarea iubirii. Șanse de a nu fi singuri avem cu toții …

Citeste mai departe ›
partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci când…

Relațiile sunt complicate. Atâta timp cât investești în comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și în principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri în care îți poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri