Cand visele mi s-au implinit

poveste de dragoste scrisa de Ruxandra

Dragostea este îndelung rãbdãtoare, este plinã de bunãtate:dragostea nu pizmuieºte; dragostea nu se laudã, nu se umflã de mândrie, nu se poartã necuviincios, nu cautã folosul sãu, nu se mânie, nu se gândeºte la rãu, nu se bucurã de neleguire, ci se bucurã de adevãr, acoperã totul, crede totul, nãdãjduieºte totul, suferã totul.
Vreau sa va povestesc despre o iubire fara limite,o iubire care s-a nascut acum 10 luni si de atunci ma simt cum plutesc pe un nor,in care dragostea lui este totul pentru mine.
Ne-am cunoscut acum 11 luni pe internet,eu fiind plecata la tatal meu in vacanta in alta tara. Locuim in acelasi cartier,dar nu ne vazusem si nu vorbisem niciodata,pana cand intr-o zi un scurt mesaj dat pe hi5 sa ne schimbe viata.
Am inceput sa vorbim din ce in ce mai mult pe messenger,deoarece nu aveam alta cale de a vorbi unul cu celalalt.Asteptam tot timpul cu nerabdare ca sa vorbesc cu el.Asa a trecut vacanta din strainatate si am ajuns acasa.
Ne-am vazut intamplator pe o straduta din cartier si asa a inceput povestea noastra de dragoste.
Am inceput sa tinem treptat unul la altul si am conceput o relatie care o sa dureze toata viata.
Desi ca in orice relatie ne mai si ciondanim,stiu ca ma iubeste enorm si ca fara el,viata mea nu are nici un sens.
Si desi i-am gresit foarte mult in primele luni,vreau sa stie ca imi pare rau si nu o sa se mai intample niciodata.
El a reusit sa-mi schimbe viata,m-a facut sa vad realitatea si m-a ajutat si ma ajuta in continuare sa imi implinesc visele!
Ovidiu,esti tot ce mi-am putut dori de la viata,esti totul pentru mine si tot ce am mai de pret.Tu esti izvorul meu de inspiratie in fiecare zi,aerul fara de care nu pot trai si soarele meu.
Iar azi,10 iulie 2011 vreau sa iti spun ca te iubesc enorm de mult si ca niciodata nu am mai iubit pe nimeni cum te iubesc pe el. Sper tzutzu sa fim toata viata impreuna si nimeni si nimic sa nu ne desparta.
Te iubesc enorm!

publicata in 2011-07-10


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak
  • 'A simple I love you means more than money ...'
    ~ Frank Sinatra
  • 'Love is the great miracle cure. Loving ourselves works miracles in our lives.'
    ~ Louise Hay

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri