Relatie de poveste

poveste de dragoste scrisa de Vasy si Denisa

DENISA:
Totul a inceput .. plimbandu-ma cu o prietena prin parc.. ne-am asezat pe banca.. unde am fost apostate de 3 fraieri.. atunci.. eu si Vasi eram doar amici .. si .. ma rog.. printr-o coincidenta.. era si el in parc.. Venise si le ceruse un foc.. celor trei .. fraieri .. Il salutasem.. dar.. probabil din cauza faptului ca .. era prea... neatent nu ma vazuse.. In fine.. Am plecat cu prietena mea si am trecut pe langa el .. la care mi-a adresat intrebarea : '' Tu erai pe banca?:o'' ..:'' Nuooooo!'':)).. .. Deci.. cum ziceam, am plecat sa ma plimb cu Andreea .. si .. Vasi .. isi dadea talentele pe strada.. mergand cu spatele si uitandu-se dupa mine.. Am ajuns acasa intr-un final.. si l-am sunat , am vorbit.. si mi-a propus sa ne vedem si a doua zi ..

VASY:
In fine ... Ne-am vazut a doua zii dupa care am continuat sa ne vedem o perioada de timp fiind doar amici ... defapt amici care se cam atrageau unul pe altul ... Inainte de Craciun cu vreo 4 zile ... am decis ca ar fi mai bine sa-i spun ceea ce simt pt ea si sa-i marturisesc faptul ca vreau ca sa incercam sa formam un cuplu .
Spre surprinderea mea raspunsul pe care il asteptam a venit foarte repede ... dar dupa 3 4 zile de "relatie" a cam disparut raspunsul si s-a despartit de mine . :| In ultimele cuvinte de pe mess i-am spus ca " O sa regrete si ca o sa-i para rau ca m-a lasat balta inainte de sarbatori :-<. in fine trecuse o perioada de timp in care nu ne-am vorbit nu ne-am cautat nimic. Fiind la repetitii imi suna telefonul : Spre a mea mirare era ea ... I-am raspuns si m-a intrebat daca ies pe afara pt ca era in parc si se plictisea. I-am raspuns ca nu sunt acasa si ca nu ies afara dupa care am inchis. In data de 21 Ianuarie 2012
am intrat pe mess iar de aici va explica ea mai multe :D:D:D

DENISA:
Da pai .. au fost niste sarbatori .. putin cam urate .. In fine :-@ .. Intrase pe mess... si am intrat in vorba cu el :|.. si .. nu ne impacasem ... dar cel putin purtam o conversatie civilizata amandoi ..x_x .. bla bla:-@.. I-am spus ca m-am schimbat .. si .. il voiam inapoi..
Dupa cateva zile .. am iesit impreuna afara .. si dupa ce am fost aruncata in zapada.. mi-a zis ca.. vrea sa-mi mai dea o sansa.

..Au..existat mai multe certuri intre noi de atunci .. am fost pusi la incercare de mai multe ori .. Ceea ce .. a fost un pas inainte pentru noi .. pentru ca am reusit sa ne dam seama ca..suntem unul pentru celalalt si ca nimeni nu ne poate impiedica sa fim impreuna ..
Am facut impreuna un an .. si 1 luna .. iar acum.. se pare ca din nou suntem pusi la incercare de catre parinti..dar ca de fiecare data.. vom trece impreuna peste orice si oricine >:D<.


VASY:
Credca este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat de cand m-am nascut ... am trecut prin multe incercari ale vietii departari si ft multe certuri dar nu asta e important . Important este ca avem ft multe vise impreuna si vom face orice ne sta in puteri sa le putem realiza ... Cam asta este povestioara noastra ... MULTUMIM ?

publicata in 2013-01-19


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love cures people, the ones who receive love and the ones who give it, too.'
    ~ Karl A Menninger
  • 'Love is the great miracle cure. Loving ourselves works miracles in our lives.'
    ~ Louise Hay
  • 'Work and love - these are the basics. Without them there is neurosis.'
    ~ Theodor Reik

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri