Gara Noastra......

poveste de dragoste scrisa de Mihai

Toata povestea a inceput pe 25 Feb cand ajuns la un nou loc de munca,am cunoscut-o pe ea.
De cum am vazut-o am simtit ca ea are ceva special si ca alaturi de ea vreau sa imbatranesc.
Dar din pacate ea nu era singura,era intr-o relatie cu seful meu...........
Stand de vorba foarte mult cu ea,mi-a spus ca nu prea se inteleg,ca nu mai suporta toate certurile dar il iubeste.
Eu avand 18 ani iar ea 30 mi-am linistit sentimentele fata de ea crezand ca nu voi avea nici o sansa niciodata.Dar Dumnezeu a vrut sa fiu alaturi de cea pe care o iubec si pe 24 martie dupa un concert de-al meu,ea a venit la mine plangand si mi-a spus ca trebuie sa vorbim.
Eu speriat,nestiind ce sa intamplat am mers cu ea intr-un parc,si mi-a spus niste lucruri foarte ciudate.....
Mi-a spus ca a citit arhiva iubitului ei (sefului meu) si ca el nu este tocmai normal sexual.......Este atras si de baietii.Dupa o conversatie de 2 ore in acel parc ne-am dus fiecare acasa.
A-2-a zi ne-am vazut iar eu o tot tachinam ca a fost cu un ........Facand haz de necaz,cum sunt mereu obisnuit.
Dupa cate-va zile in care am tot fost doar noi 2,a venit o veste naspa pentru mine.Trebuia sa plece in Brasov la niste cursuri de Manager,am incercat tot ce a fost posibil sa o fac sa nu plece dar nu am reusit.Imi era greu sa stiu ca nu o voi mai vedea 7 zile.......,nu puteam sta fara ea,fara sa nu o vad,nici nu a plecat si deja imi lipsea.
In seara acea inainte de a pleca am stat cu ea la telefon de vorba,si i-am spus ca atunci cand isi va mai gasi pe cineva sa mi-l prezinte mie primadata,ea a ras si mi-a raspuns ca si eu cand voi avea o mireasa sa o cunoasca ea prima....,eu in spirit de gluma dar foarte adevarat i-am spus ca daca va vrea sa o cunoasca pe mireasa mea,sa se uite in oglinda....si sa imi spuna pe cine vede....
Toate bune si frumoase,se facuse ora 5 dimineata,trebuia sa ne vedem sa o conduc la tren.....Imi era atat de greu sa o stiu departe de mine...........Dar daca ea vroia asa, asa sa fie.
Am ajuns la ea acasa,am luat bagajele si am plecat spre gara.Am baut o cafea la gara si sa urcat in tren,pregatindu-se de plecare.Cand a plecat trenul am simtit ca pleaca si inima mea o data cu ea.
Ma sunat cand a ajuns,mi-a spus ca este bine si ca urmeaza sa despacheteze lucrurile,m-am bucurat nespus sa o aud,chiar daca a fost pentru un scurt moment.
Seara a venit si nu am mai vorbit,imi era atat de dor de ea...
Dimineata primul lucu care l-am facut a fost sa o sun sa vad ce face,deja simteam ca a trecut o eternitate decand nu am mai vorbit,mi-a spus ca este bine servea micul dejun si am lasat-o sa manance linistita...
Seara iar am sunat-o si am stat cu ea de vorba pana spre dimineata.
In a 3 a seara mi-am luat inima in dintii si i-am spus tot cea ce simteam pentru ea,i-am spus cat de mult tin la ea,ca imi e dor de ea si -am spus ca o iubesc.
Ea putin socata mi-a spus ca poate fi doar un moft,si ca nu poate fi vorba de iubire.
Ma durut sa aud asta dar mi-am sustinut punctul de vedere ca un adevarat "om mare"
Am continuat discutia si intr-un final i-am spus tot adevarul,cum am ajuns sa o plac,de cand o plac,si tot cea ce simt pentru ea.
Pe 1 aprilie sa intors in bucuresti la linia 3 in Gara de Nord
Eu am foost sa o iau la ora 18 trebuia sa ajunga.....Aveam mari emotii,eram timid,si simteam un sentiment ciudat....era iubirea
Cand am vazut-o nu stiam sa mai vorbesc,o ocoleam cu privirea,si mi-a fost rusine sa ii zic si buna.........
Am intrt in conversatie cu ceilalti oamenii din grupul cu care a fost plecata.
Ea atunci sa enervat outin sa dus si-a luat tigari si cand sa intors,mi-a spus "asa ma,pe mine sa nu ma bagi in seama".Atunci am luat-o de mana si am sarutat-o.
Inima imi batea de 10000 de ori mai repede si imi tremura tot corpul,a fost cel mai minunat sarut,si cel mai frumos pe care Gara la"vazut"

Si acum imi dau lacrimile cand imi aduc aminte,au fost cele mai frumoase amintiri
Desi acum imi este greu deoarece de 2 luni si ceva ne-am despartit din cauza geloziei mele.........Dar si acum dupa 7-8 luni o iubesc la fel de mult,poate chiar mai mult decat atunci

publicata in 2012-11-25


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Work and love - these are the basics. Without them there is neurosis.'
    ~ Theodor Reik
  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri