Trist

poveste de dragoste scrisa de ana

Buna,aici va scriu povestea mea si sper sa pierdeti cinci minute din viata voastra ca sa o cititi.
O zi normala eram cu un grup de prieteni(e).Eu super feicita pentru ca il uitasem pe fostul meu.Intre amici mei erau doi frati ei neau invitat la ei acasa,¨la o carte¨
E.ma privea ciudat in ultimu timp,dar am trecut cu vederea,dupa un timp prietenele mele au plecat,da E.nu ma lasat sa plec cu ele.
Nu mi sa parut nimic iesit din comun,am ramas.Se facuse tarziu si trebuia sa plec acasa.E.lea spus prietenilor lui ca coboara cu mine sasi cumpere tigari,cand am iesit pe usa chestia asta chiar mi-sa parut ciudata.
Pentru ca el avea un pachet plin,infine coborand scarile s-a stins lumina pentru mine erau toate coincidente,pana cand ma cupsrins pe la spate si ma strans in bratele lui.apoi ma sarutat la inceput lam refuzat dar mia spus ¨Nu pleci pana numi dai un sarut cumsecuvine¨.
Nu am avut de ales,mam lasat...Mia zis ESTI O DULCE! Ma sarutat din nou si apoi mia zis SA RAMANA TOTUL INTRE NOI.
Am ajuns acasa speriata,surprinsa,nu mai stiam in ce stare sunt,numi venea sa cred ce sa intamplat,pentru ca eu il ajutasem foarte mult cu fosta lui prietena.Mam gandit ca este o rasptala.
Dar a doua zi ma sarutat din nou,eu nu simteam nimic si am incercat sa ma indepartez de el,dar parea imposibil,asa ca am continuat cu joaca asta care incepuse sami placa,ramasesem cateva ori singuri la el,dar nu s-a intamplat nimic,pentru ca eu eram virgina...
De Paste parca reusise sa ma convinga insfarsit sa ma culc cu el.Era prima data dureroasa dar calduroasa pentru ca ma saruta intruna si ma strangea inbrate ca pe un ursulet de plus.A fost cea mai frumoasa zi din viata mea..am continuat fericiti o luna sau asa.
Dar facusem o boacana la scoala si parinti mei mau pedepsit o luna,chiulisem cateva dimineti ca sa il vad dar il simteam rece.Trei saptamani miam inchis telefonul de suparare si nu am mai intrat pe mess nici nu lam mai sunat.Aflasem ca sa culcat cu alta.
Muream de durere si de dor dar orgoliul ma tinea.Fata plecase in strinatate la munca,iar eu si E. neam revazut si mam culcat din nou cu el.Da cazusem in capcana lui.
Lumea imi spunea sa nu fiu proasta ca eu sunt doar o jucarie pentru el,dar nu am ascultat nimic,pana cand miam dat seama singura,dar numi pasa de nimic il iubeam atat de mult..
Eram instare sa fiu jucaria lui pentru ca si mie imi placea joaca si ma ilusionam si cu un mic sarut..
Acum sunt in vacanta doar cu gandul la el..si ma doare ca il vad conectat pe mess si numi spune nici macar buna.

publicata in 2012-07-06


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'The love that lasts longest is the love that is never returned.'
    ~ Somerset Maugham
  • 'Other men said they have seen angels,
    But I have seen thee
    And thou art enough.'
    ~ G. Moore
  • 'Love is the great miracle cure. Loving ourselves works miracles in our lives.'
    ~ Louise Hay

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri