Iubirea,sora cu durerea...

poveste de dragoste scrisa de roxy

Simt cum ceva nestiut de mine parca imi intra in suflet si mi-l otraveste.Sunt legata cu acele lanturi grele ale durerii si nu-mi pot da drumul.
Sunt foarte trista,nimeni nu-mi este alaturi,sa ma ajute,sa-mi dezleg sufletul si sa alunge aceasta umbra care este in el...dar mai ales de ce ,chiar persoana care m-a facut sa intru in acest joc nestiut de mine si atat de periculos,nu-mi este alaturi?
La inceput,totul era foarte frumos,poate prea frumos!cu un simplu zambet ne-am cunoscut si din prima clipa am stiut,de parca cineva mi-ar fi spus,ca tu vei fi persoana de care eu ma voi indragosti.Ai venit la mine...cat de fericita eram,parca pluteam,fiidca tu imi dadeai aripi,iar dupa putin timp mi-ai spus chiar si acele cuvinte magice,atat de simple.Miai spus ca ma iubesti...acum nu stiu daca au fost niste simple cuvinte,spuse cu mintea...nu cu sufletul...sau daca tu ai simtit toate acele lucruri.
In acele momente toata lumea era a mea,eram stapana peste tot,si peste toate.Totul era perfect.Orice lucru,cat de mic,chiar si acele lucruri nesemnificative imi daruiau foarte multa iubire.Dar mai ales tu...Cand ma gandesc la tot ce-a fost,la cat de frumos a fost...!
Tu ai fost persoana care m-a facut sa aflu ce este IUBIREA ,m-ai facut sa vad viata cu alti ochi,una cu totul speciala,unde totul este posibil si raul nici macar nu-si are locul acolo...,dar in acelasi timp m-ai facut sa simt si ce este durerea.Ea este ceva foarte neplacut,ce apare din senin,cand te astepti mai putin,care te face sa nu mai fi tu,te face sa crezi ca totul este fara speranta.Asa am simtit si inca mai simt... :(
Cum ai spus si tu "Ce este frumos,nu dureaza prea mult timp!",dar daca m-ai fi iubit la fel de mult,poate ar fi durat o viata intreaga alaturi de copilasii despre care vorbeam ca o sa-i avem...Totul a ramas o simpla amintire,pentru tine,caci pentru mine este o imensa durere ce-mi apasa pe suflet,chiar se pot vedea si urmele ranilor care mi-au ramas.
Dar cu toate astea de un lucru sunt sigura,stiu ca te iubesc mult si sper ca Dumnezeu sa fie alaturi de tine,sa-ti lumineze cararea vietii si sa-ti calauzeasca pasii prin locuri frumoase alaturi de cei dragi,dar mai ales sa ai parte de foarte multa iubire!!!

publicata in 2012-04-09


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown
  • 'Other men said they have seen angels,
    But I have seen thee
    And thou art enough.'
    ~ G. Moore
  • 'To live is like to love -
    all reason is against it,
    and all healthy instinct for it.'
    ~ Samuel Butler, Life and love

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri