Oare poti iubi cand sufeltul ti-e trist.?

poveste de dragoste scrisa de Niku

Salut ma numesc niku si poate ma credeti nebun pentru ceea ce am sa va spun..
Atunci cand viata ti-e mai trista si esti ruinat de-a dreptul,nu uita sa zambesti pentru ca niciodata speranta nu trebuie sa moara.
iubeste atunci cand inima iti spune si iarta neincetat!pentru ca atunci cand ierti iti este iertat si doar prin intelegere poti ajunge departe. Am trait cel mai frumos semtiment si il traiesc si acum pentru ca atunci cand eram mai trist DUMNEZEU mi-a scos in cale ingerashul meu .MADUTZA. nu stiu cu msa incep dar aceasta este povestea mea ..
In urma cu 2 ani dupa o despartire rezultata dintr-o relatie nu chiar frumoasa,trist ma pun la pc . ca de obicei vbesc pe mess ca timpul sa treaca.imi doream atat de mult ca sa uit prin ce am trecut sa nu mai imi aduc aminte niciodata .dar nu puteam.. amintiri cu ea imi treceau prin minte ,imagini imi fulgera privirea si parca o simteam langa mine mereu. stand cateva zile cer unui coleg ns iduri de mess pt a mai vorbi si cu alte persoane..eram saturat de toti cei cunoscuti ;9 printre aceste iduri era idul unei fete care azi nu credeam sa fiu impreuna cu ea . am inceput sa vorbesc cu ea ...imi placea caracterul ei si cum gandeste. a trecut o zi .. 2 ...3.. si asa s-a ajuns ca eu sa ma inteleg fff bine cu ea .Abea apucam sa vin de la sc sa vbm,am incep sa vbim la telefon si din acel moment am inceput sa ma intereseze in mod personal de ea . iam tot promis ca am sa merg la ea dar nu aveam curajul pana intro vineri...Am ajuns la ea intro seara. ea iesise cu o vara de a ei ,am dat fatza in fatza si numi venea sa cred ca persoana cu care vbeam si ma intelegeam atat de bine ii in fata mea .
Mi-a placut de ea din prima zi ,era dragoste la prima vedere ,dar nu credeam ca o sa se ajunga aici dupa vorbele de pe mess.
Dumnezeu mi-a dat cea mai minunata persoana ,ma ajutat sa gasesc un drum pe care il abatusem de mult. acum a trecut un an si sarbatorim aniversarea noastra ascultand piesa preferata :X stam pe pat si adormim unul in bratele celuilalt visand la noi.! pot spune ca am ajuns atat de mult sa o iubesc INCAT MI-AS DA VIATZA PENTRU EA FARA CA SA STAU NICIMACAR 2 SECUNDE PE GANDURI PENTRU CA STIU CA ACELASI LUCRU AR FACE SI EA .Ma schimbat atat de mult si pt mine ii cel mai important lucru din viata mea .. mada i isufletul meu ...ii tot ce am mai de pret si am sa o pretuiesc mereu .te iubesc mada iti daruiesc viata mea si inima .!!! nu va lasati condusi de nimeni si ascultativa doar inima. fiti voi insiva si impreuna veti invinge orice obstacol. incredeti-va in voi si nu va indoiti de dragostea voastra asa cum isus va iubit.

publicata in 2011-03-17


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love doesn't just sit there, like a stone; it has to be made, like bread, remade all the time, made new.'
    ~ Ursula K Le Guin
  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'A fastidious person in the throes of love is a rich source of mirth.'
    ~ Martha Duffy

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri