Cum sa il ranesc?

poveste de dragoste scrisa de DDM

O poveste de dragoste, frumoasa.. ca toate celelate. El un baiat in clasa a 12-a , ea o boboaca rasfatata , el un baiat rau,ea o fata cuminte.
S`au inatalnit in momentul in care sufereau aman2 ,fiecare dupa o relatie precedenta , cu un final dureros. La un majorat s`au cunoscut mai bine , fata pusese ochi p el cu ceva timp in urma :x sh vorbea cu mama lui mai tot timpul. Parintii fetei nu doreau ca ea sa aiba o relatie pt ca inca era mica si nu isi doreau ca ea sa sufere.
Baiatul isi dorea doar o relatie , nimic mai mult. Dupa o luna acesta si`a dat seama ca fata reprezinta totul pt el, si a continuat sa ramana cu ea.
Timpul trecea...parinti fetei au aflat ca fiica lor are prieten si nu au fost de acord. Fata suferea......Baiatul era mereu langa ea si o sustinea..Ii spunea ca o iubeste si asta ii dadea fetei putere sa lupte pt dragostea lor.
Intr`o zi fata a vorbit deschis cu mama ei si i`a impartasit toate sentimentele pe care le avea ascunse in inima pt acel baiat , mama si`a dat seama de ce gresala a facut si a inceput sa`i sustina pe cei doi. Acestia erau fericiti ca inca cineva e de partea lor si ca totul le merge bine impreuna.
Au implinit 5 luni impreuna .....fata in urma unor discuti pe messenger si facebook cu fostul ei prieten isi supara prietenul fiindca incepusera sa renasca sentimente din trecut dintre ea si fostul ei prieten. Baiatul nu stia , fata incepuse sa se schimbe il durea .. pt ca nu stia ce e in sufletul ei , daca il iubeste sau daca l`a iubit vreodata.
Si fata suferea pt ca nu stia ce simtea pt cei doi baieti , ama2 o iubeau foarte mult , se gandea in fiecare noapte ,nu putea sa doarma , plangea... Acele clipe frumoase cand era cu prietenu ei ii reveneau in minte , dar si cele cu fostul. In inima ei era o harababura totala. Au mai trecut cateva zile si a inceput iar discutile despre fostu ei priente intre cei doi . Fiindca baiatul era gelos p toti prietenii acesteia si ea era foarte suparata pt ca el nu incearca sa aiba incredere in ea. Chiar si colegi ei ....erau "rivali" baiatului , el nu isi dadea seama dar o facea enorm de mult sa sufere..
Intr`o seara cand fata se saturase de toate acuzatile p care le primea p fiecare zi i`a zis baiatului ca vor sa se desparta....el a ramas socat :( nu stia de ce , motivul era intemeiat ,era prea gelos si asta ii distrugea p aman2 .publicata in 2012-01-09


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
  ~ Boris Pasternak
 • 'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit.'
  ~ Peter Ustinov
 • 'I'm in the mood for love
  Simply because you're near me.
  Funny, but when you're near me
  I'm in the mood for love.'
  ~ Dorothy Fields

Cautare in articole

Cele mai recente articole

partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci când…

Relațiile sunt complicate. Atâta timp cât investești în comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și în principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri în care îți poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›
cerinte negative relatie

4 lucruri pe care partenerul nu trebuie să le ceară de la tine

Sunt multe lucruri care contează într-o relație însă puține sunt la fel de importante precum comunicarea și echilibrul. Dacă din punct de vedere al comunicării lucrurile par cât se poate …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri