Tu

scrisoare de dragoste scrisa de Eu

Te minți ca ești fericit. Nu ești! Ești foarte fake în poze. Știi ce spun. Dar e doar vina ta. Tu ți-ai trădat propriul suflet. Orgoliile tale.... greșelile de a împărtăși lucruri personale care apoi ți-au fost exploatate.... și uite unde ai ajuns. Eu pot avea pe cine vreau, când vreau. Tu nu. Tu ai ajuns sclavul dorințelor altora, al ego-ului tău.
Și îți mai dau o veste proasta: ma iubești. Mult. Și se vede. Și nu ma bucur. Pt ca pt mine e doar o povara. În trecut ma flata. Acum ma scârbește.
Petrece timpul cu familia ta. Mie îmi aloci prea mult timp. Și nu ne folosește la nimic. Kkturile pe care le faci măcar te alina în vreun fel? O sa zici ca te inspira. Eu zic ca îți fac rău și nu te lasă să treci peste. Daca ai fi mai pozitiv în abordarea artistica, probabil ca ți-am face mai bine. Lasă visele știrbite, căci ele sunt doar vise. Iar tu ai pierdut dreptul de a visa. Din nou, tu ai ales. Trebuie să duci alegerea pana la capăt. Pana la capătul vieții tale. Trebuie sa înțelegi ca nu e cale de întors.
Te cunosc suficient de bine ca sa intuiesc zâmbetul disprețuitor pe care o sa îl afișezi când o sa citești. Din nou o masca. Uită-te bine în sufletul tău. Căci difera de ceea ce afișezi.
Am fost întotdeauna dreapta cu tine. Și am ales sa nu iti vorbesc atâția ani, crezând ca asa a corect.
Poate ar fi trebuit sa iti scriu, cum am făcut acum.


publicata in 2018-07-14


Inapoi la Scrisori de dragoste