și azi ....

scrisoare de dragoste scrisa de Claudia Subotin

.. te iubesc, dragul meu; da, și azi, la fel de mult ca și ieri, la fel de pasional ca și mâine.
Nu, nu te-ai schimbat deloc, ești același bărbat de care m-am îndrăgostit din prima zi; același suflet - pereche al meu pe care l-am căutat din prima mea zi; ai rămas la fel de bun, la fel de tandru, la fel de drăgăstos. Nimic nu te-a schimbat, nimic nu te-a înfrânt, nimic nu te-a prefăcut în soțul rutinat. Da, ai dreptate, de la iubirea mea iarna din păr ți se trage, de la fuga spre dragostea mea pașii îți sunt mărunți, de la sărutările mele fruntea îți este brăzdată... Îți iubesc firele albe, tresar la intrarea pașilor tăi și-ți sărut și acum, ca în fiecare seară, fruntea.
Cum aș putea să te iubesc mai mult? Cum aș putea ruga veșnicia să scrijelească pe scoarța pământului iubirea mea pentru rine? Cum aș putea să respir fără tine? Împreună am trăit și împreună ne-am iubit, împreună am trecut peste toate și toate au trecut peste noi. Nu am învățat să nu te iubesc, eu nu pot și nu știu să nu te iubesc.
Am și acum un nod în gât și un ghem în stomac, vei ajunge acasă abia mâine, și până mâine mi se pare o eternitate; mâine am să te întâmpin cu aceleași cuvinte ale noastre, rostitie deopotrivă de tine, de mine, de noi. Azi însă, dragul meu, și azi te iubesc!c


publicata in 2015-01-18


Inapoi la Scrisori de dragoste